Den efterlängtade

Kryssningsdagen var äntligen här, vi begav oss i god tid med buss härifrån, och sen vidare till Helsingfors och vidare med Spårvagn till hamnen. Vi gick på cafe för vi var så hungriga, men det fanns ännu mycket tid kvar före vi skulle få stiga ombord på Viking Line. Men ack så skönt när vi äntligen kom till vår lilla söta hytt på däck 4, och vi hade en härligt god middag framför oss, på Food Garden. Måste nog säga att det var nog den bästa måltiden på hela resan vi åt då.
 
 
Jag åt härligt mör oxfile med goda kantareller och potatisar
 
Kvällen bestod sen av att se lite show och förståss gå och titta på utbudet i Taxfreen, och sen ville jag gå på Karaoken, för jag har börjat gilla dedär med Karaoke, har vågat pröva och det känns skoj.
 
Följande morgon hade vi lyxfrukost, och den var mysig, satte igen vid ett fönsterbord och åt i lugn och ro, det var så skönt.
 
 
Såhär fin plats hade vi på frukosten
 
Framme i Stockholm gick vi till en annan båt som skulle ta oss in till centrum, härligt att åka förbi Djurgården och Gröna Lund.
 
 
Emelie hette båten
 
 
Här åker vi förbi Gröna Lund
 
 
 
Sedan om några minuter är vi framme i Centrum och skall börja gå till Gallerian, som min dotter kände till från förut, ett stort shoppingcenter. Väl framme vill jag redan äta nåt smått, före vi sen började gå i butiker.
 
 
Sergels torg måste jag ju bara fotografera
 
 
Berzelii hette parken vi gick igenom, vacker
 
 
Statyn heter Lekande Björnar, måste bara ta ett foto av den
 
 
Snart närmar vi oss här igen då hamnen som Emelie båten avgår ifrån och tar oss tillbaks till Viking Line båten
 
 
Här har vi båten vi skall åka hem med, den kunde vi ju inte tappa bort, det var omöjligt :D
 
 
Vi hade buffe´på hemresan, hade igen turen att få sitta vid fönstret och njuta av vacker skärgård
 
Efter middagen orkade jag inte mera med några nöjen så jag stannade i hytten. Snart var det morgon igen och vi åt en sista frukost, före vi igen anlände till Helsingfors. En fin första resa med dottern var över, härligt var det. Vädret var ok och båten var fin lika så, var vår fina lilla hytt. Är väldigt tacksam för att min kära dotter ville göra denna resa med mig. Den kommer alltid att finnas som ett fint minne i mitt hjärta!!
 
 
#1 - Daniela

Härligt var det <3

Svar: Oförglömligt!
Camilla