Snart... maj...

Har varit idag denna tisdag en arbetsfylld kursdag, fått nånting bra gjort! Skrivit en öppen ansökan till ett jobb, men har inte fått den ivägskickad ännu till en eventuell arbetsplats, har även skickat iväg en öppen ansökan till en hyrfirma. Varit så flitig idag... Nu får man bara börja vänta med spänning hur min Valborgsmässoafton kommer att se ut, att blir den alls som jag tänkt. Nuförtiden tycks planerna alltid ändras i sista minuten, tyvärr får jag nog säga. Blir det inte av det jag planerat med min manliga vän så vet jag inte vad jag kommer att hitta på. Men man skall/ borde vara positiv i varje fall, att vad som helst kan ju hända... i positiv bemärkelse!!!!
 

Måndag igen och kursdag

Bild från kursen idag, har igen jobbat vid datorn hela dagen. Sen kommer jag hem och vad gör jag då? sitter igen vid datorn...ooh.. tråkigt och enformigt. Har försökt ordna praktikplats till en loppis idag, men fick inte tag på mänskan som har hand om sånt.
 

27.4, och endast tre dagar kvar av april

Lördagen gick som jag tänkt, var bara här hemma, lagade mat, såg på filmer, chattade på Facebook och Skype. Idag söndag skall väl dagen inte heller bli på något annat sätt, för har inte energi att fara nånstans. Magen krånglar, gud vete månte vecka redan.... tungt! Men imorgon har jag nåt viktigt att ta tag i, både i jobbsökandet och i privatlivet. Skall skriva en riktig arbetsansökan och skicka den.
 
 
Boken jag läser om kvällarna, före sovdags. Om alla "symptom" som uppkommer om man tex. levt i en familj med alkoholproblem eller andra problem. Mycket stämmer in på mitt beteende.
 
 
En liten bild av flaggan i topp, det är internationella  veterandagen idag.
 
 
 

Dystert i solen

Det är lördag, solen lyser, allt borde vara så bra så bra...men inom mig finns det en känsla att allt är oppåt skogen. Gjorde nåt igår som inte var så bra, antar jag, nu har har illa att vara därför. Vet inte hur jag ska kunna gå vidare med dethär. Bjorde njuta av att solen lyser, våren är här...men mitt känsloliv är så i uppror att jag inte kan njuta eller överhuvudtaget göra nåt fiffigt denna lediga lördag! Nästa vecka firar vi redan Valborg, då om inte före borde jag vara JÄTTEGLAD för det brukar vara min bästa helg på hela året! Just för det att då har man hela sommaren ännu framför sig, att allt det underbara ligger framför!!!!! Har inga planer för Valborg, fastän jaa, en god vän nog redan frågade om vi sku då vara tillsammans. Men vädret de ha utlovats verkar inte så toppen precis, så ute kan man väl inte vara då, iallafall! Så vi borde glädjas av solen då den lyser på våra vinterkalla kroppar och själar...som så småningom börjas värmas, tinas upp.. Och livet leker igen, när tårna får vara fria och bara i sandaler...!!!! HÄRLIGT!!!

Det våras!!!

Underbart, efter dessa varma dagarna under påsk har det nu verkligen börjat hända i naturen; träden börjar grönska! Har idag haft en tidig morgon, för hade en massa grejer jag måste göra, så det blev hunnit till kursen först vid halv 1 idag. Vi skall nu börja skriva arbetsansökningar, det är först svårt! Imorgon skall det jobbas med det. Imorgon redan fredag, får kanske en soffa imorgon, en begagnad, men behöver mera sovplatser så den är behövlig i denna bostad nog. Måste bara omorganisera i vardagsrummet bara. Det skall väl nog ordna sig!! Positiv skall man alltid vara, fastän man är pank.... det måste bara gå, på ett eller annat sätt..!!
 
 
Från balkongen, fina björkar som börjat grönska!!!