Sista söndagen i November

Och ute faller stora blöta snöflingor. Jag har visst fått nån slags sovan-sjuka, igår sov jag till halv 10 och idag till halv 12.... Väldigt skönt är det att sova. Har inget program så varför inte?
Men igår hittade jag på att åka till mamma efter att jag vaknat, var ca kl 12 där, och fick genast Lasagne, nam! Det är alltid trevligt att vara hos min mamma, hon har 2 söta djur som är glada att se mig, Schäfern Ronja och katten Trolle. Var där några timmar och tog sen bussen hem igen. Kvällen var slö, kom inget att se på teve heller, så gick tidigt i säng, men ändå kan jag sova så länge, det är konstigt.

Regnig fredag

Igen har vi fredag här, det regnar och är grått, synd, all snö som nu kommit de senaste dagarna smälter nu med en väldig fart bort. Men va kan vi?
Denna vecka har inget speciellt egentligen hänt, förutom att min ysel kommit tillbaka, även fått en nippa under ena ögon som är sjuk och irriterar. Var borta från jobbet igår, hade alldeles för mycket som nu irriterar mig, därför blev jag hemma. Inga planer för detta veckoslut, snart är det redan Lilla Jul och min ena dotter vill fira den med mig, LJUVLIGT! Härligt när barnen själv hittar på saker de vill göra med sin mamma! <3
Tänkte just gå en sväng till biblioteket, för att läsa dagens tidningar, annat program har jag inte inplanerat denna fredag.

En söndag i November

Känner jag en stark tilltro för min framtid, allt ordnar sig, efter en massa bekymmer och sorg. Det har varit en fin vecka, och den avslutas idag med Gudstjänst i vår fina Domkyrka här i Borgå. Allt jag genomlidit skall få ett slut och jag skall nu börja se ljuset som visat sig, denna vecka har visat mig en massa fina saker. Är så tacksam för det jag har, allt jag gått igenom har visat mig att jag ändå är stark att gå vidare och tro på en bättre framtid. Det behöver inte vara mycket som ger en glädjen i vardagen, men de små sakerna som händer visar att allt bara inte är mörkt, alltid finns det hopp för att det kan vända, allt blir till det bättre. Ge inte upp!!

Extra fin torsdag

I detta höstmörker piggar alltid roliga saker upp, och den senaste tiden har jag faktiskt fått uppleva sådant. Gårdagen var speciellt full med såna, jobbdagen var tråkig, ville bara snabbt det få överstökat och gå och äta för var vrålhungrig efter jobbet, tog en hamburgare på en hamburgerrestaurang före jag gick till frisören. Fick vänta lite på min tur, men oj så frisören överraskade mig, hon ville göra en snabb färgbehandling i mitt hår helt gratis! Jag blev så glad, för jag har länge vilja ha lite färg som piggar upp i mitt hår. Resultatet syns inte så värst mycket, färgen var för ljus för mitt ändå ganska mörka hår, men håret blev jättefint ändå!
Hemma hade jag fått ett litet paket, där fanns en gratis mascara från Lumene, som jag inte ens kom ihåg att jag sänt efter, så en överraskning till!
Idag är det fredag IGEN och det är typiskt höstväder, regn och blåst. Men låter inte det påverka mig så värst, det har lovats bli uppehåll till eftermiddagen då jag skall till stan och träffa min fina dotter!

Onsdag redan

Denna vecka går igen med en rasande fart, har varit jobbdag idag, med lite extra program när vi haft studeranden på plats som ordnat lite extra program för oss. Vi gjorde Smoothies idag.
Har tyvärr lite igen känt av min yrsel, vet inte vad det nu kan vara!
Men imorgon är det jobb igen, och elever från en skola kommer igen med program för oss, trevligt, dagen går så mycket snabbare då, än att jag bara stickar hela tiden. Efter jobbet skall jag gå till frisören och klippa håret, det hade jag planerat redan i fredags, men då mådde jag för dåligt med min yrsel, så det sköts upp.
På fredag väntar jag att få träffa min äldsta dotter som jag inte sett på länge, vi skall gå på stan och ha mysigt tillsammans, det väntar jag verkligen på.