Församlingsval

Idag har jag gjort nåt bra när jag har röstat i Församlingsvalet, har aldrig gjort det förut, så nu känns det extra bra när jag gjorde det. Eftersom min bästa vän är med som kandidat så var ju valet lätt att vem jag skulle rösta på...:)
Annars har jag bara varit hemma, denna vecka har varit en lugn vecka, har läst mycket och sett på bandade program från digiboxen. Imorgon har jag lite extra program på f.m. skall träffa en terapeut för jag skall regelbundet en tid gå i en grupp som hon ordnar, det är helt GRATIS! så toppen att jag får den chansen att vara med. Efter pratstunden med terapeuten skall jag handla maten till veckoslutet, barnen kommer, men bara 3 denna gång eftersom äldsta dottern skall delta i årets Höstdagar, är så glad för hennes skull att hon kunde vara med i år på dem! Kanske vi även firar lite min yngsta dotter som fyllde år i förra veckan...det har jag inte fått göra med henne ännu eftersom vi inte setts förrän nu!!

Partylite kvällen

 
 
 
Det vackert dekorerade visningsbordet!
 
Full rulle hela lördagen hade jag med städning och att köpa ännu det sista till kvällen, bl a nya vinglas som jag samlat med klistermärken från inköpen i Valintatalo. Köpte även ett ganska stort ljus att ha i min lykta på balkongen, det passade bra i lyktan. Vi åt chokladkaka, kex, Halloween godis och bullar till kaffet efter visningen. Sen lite senare åt vi Tortilla det var jätte smaskens. Kvällen var helt trevlig vi var 6 st, även min äldsta dotter kunde närvara, jätteroligt! Tack till försäljaren och kusken för ALLT!!!!
 
 

Fredagsnöjen

Solen tittar fram denna svala fredag. Är påväg med min väninna på lunch idag, skall bli roligt, har inte sett henne på länge, så det skall bli skoj att få prata lite! Annars har jag full rulle med planering av min Partylite visning och fest imorgon. Det ska planeras så mycket, har varit så sent ut med det, när jag varit osäker om det blir av, haft svårt att få ihop ett antal gäster och så fattas nåt annat viktigt när man skall bjuda folk till en; pengar!!! Men ser nu ut att allt ordnar sig i sista stund ändå. Det blir nog bra. Denna vecka har annars varit en otroligt bra vecka, det har inte alls varit så värst trist. Har varje dag besökt bibban och även haft kontakt med vänner mera än vanligt. Så det har gått snabbt denna vecka därför.