Deppdagar inför semestern

Har denna vecka känt mig nere och inte glad alls inför sommarledigheten. Har jobbat mina 3 dar och på torsdagen firade vi mammas födelsedag med kaffe o kaka hos henne. Har lånat böcker som jag har att läsa så har något att göra, skulle gärna ha nåt annat roligt att vänta på denna sommar. Men nu har jag inte det. Dethär blev ett kort och nedstämt inlägg, eftersom jag känner mig nedstämd, det är sista Juni dessutom idag.

Sista veckan i Juni

Kan knappast tro att det är sant, att Juni snart är slut, har gått otroligt fort denna månad. Idag denna måndag har jag gjort ganska mycket, varit och fått en fin sommarfrisyr till min favoritfrisör, köpt en massa ärter som jag älskar att äta på sommaren, kan inte få nog av dem...!
Hemkommen från stan skrev jag med dottern, och vi bestämde träff efter hennes sommarjobb idag, så vi var i butiker och gick och hon var väldigt snäll och god och bjöd mig på kaffe, fylld batong och paj. Vi hade så trevligt och mysigt tillsammans. Dessa stunder jag får med mina älskade barn betyder så mycket för mig! Har varit en extra fin måndag måste jag säga.

Min Midsommar

Jag hade köpt nypotatis som jag kokade med dill och åt med god sill till... Haha det rimmade..
Efter maten badade jag liksom alla fredagar. På dagen hade jag en ny bok jag började läsa på. Efter bastun blev det sedan filmer före jag var dötrött och stöp i säng.
Midsommardagen, alltså idag, ser säkert likadan ut, förutom då bastun. Solen lyser idag, så vädret är bättre än det usla vädret igår med storm och regn. Skönt att få vara bara hemma.
 
 
Boken jag började läsa
 
 
Såhär vackert blommar ännu min Morsdagsros jag fick av dottern

Regn och blåst

Ny vecka, och vädret är helt förändrat, det har ösregnat och blåser hårt... Just passligt till Midsommar tänker väl många. Det vackra vädret är förbi för denna sommar, nu är det mera "normalt" väder här för Juni. Dagen på jobbet denna tisdag gick konstigt nog snabbt, men hade min arbetskompis som jag pratade med, så det hjälpte ju. Efter jobbet for jag till Lidl och handlade, haft länge otroligt tomt i kylskåpet, trist att jämt vara hungrig. 2 dagar jobb före det snart sen är helg, men inget jag ser framemot. Det jag funderat ut är att köpa lite nypotatis och annat gott och njuta på det sättet av helgen.

Veckan som gått

Det har varit jobb måndag, tisdag och torsdag, på onsdagen åkte jag efter mina små älsklingar och vi tog en tur till stan, böt ut för små kläder, gick i några affärer och sen tog vi glass nere vid ån före jag skjussade dem till deras pappas jobb, vi hade en trevlig dag tillsammans. På fredagen var det igen bastu och hemmakväll, på dagen hade vi med min grupp träff på Kokonudden, vi åt croissanter, bär och jag hade kaffe med i termosen, det var superfint väder så vi njöt riktigt där, trevligt!
Igår lördag träffade jag en kompis på baren, vi hade intressanta diskussioner och sedan bjöd han mig ännu på mat på restaurangen bredvid, förrän han tog taxi hemåt. Tacksam för den vänskapen!!
Denna söndag har jag vilat och läst ut en bok. Väntar nu på att en ny vecka skall börja igen.
 
 
På Kokonudden hade en av vännerna med en sådan här sötnos
 
 
Kokonudden