Fina dagar

Denna vecka har varit lite speciell, fin verkligen, fina händelser har avlöst varandra, ovanligt i mitt liv. Har 2 gånger träffat min dotter i stan, vi har varit på cafe´, ätit glass och sett på stan. Jag själv har njutit av sommaren på terrasser, både i stan och här som jag bor. Efter jobbet var jag på restaurang vid ån och åt, efteråt blev det en drink på en annan uteterrass vid ån. I dag har det varit trevligt med dottern i stan, bara att få vara och umgås, bara vi, och prata. Det har varit fina dagar. I dag har det stormat, men tror det lugnat sig nu till kvällen. Det är sista Juni redan idag, jag har ännu 2 dagar kvar jobb, sen börjar min långledighet.
 
 
På Robert´s Coffee med dottern och snaskade gott kaffe
 
 
På promenad i Gamla Borgå med dottern
 
 
Årets första Softis ner vid ån
 
 

Förbi

Är då denna Midsommar, med sorg tänker jag på den, och vad den kunde ha varit för mig, och hur den blev för mig. Känns som om sommaren nu är slut, får vänta igen ett år på följande Midsommar. Försökte så gott jag kunde hålla humöret oppe, med bra musik, filmer osv. Men jag misslyckades nog. Kände mig ändå som en värdelös mänska, som ingen vill fira med på en så viktig helg för mig, ensamheten tär hårt på mig.
Är nog lite rädd när jag ska ha så mycket sommarledigt i år, eftersom enda planen jag har är en härlig Stockolmskryssning med min dotter, den är först i slutet av Augusti, med vad skall jag fylla alla lediga dagar??
 
 

Midsommarafton

Fredag är här, vaknade vid kl. 8 åt frukost och tog bussen till stan, måste fara och ladda busskortet eftersom de blev glömt igår, men tyvärr var det stängt. Så jag gick och handlade smått o gott till midsommaren istället. Vädret är mest mulet idag, ganska svalt nog. Jag skall unna mig inhemska ärter, jordgubbar och potatis denna midsommar, även rökt lax är inhandlat. Allt för att helst ha nåt att njuta över denna helg.
 
 
 
Hade en jätte kämpig Midsommarafton, kände mig så ensam, saknade mina barn, vänner, nån vid min sida. Kändes hemskt att sitta och äta och skåla åt en tom plats mittemot.... Försökte verkligen hålla skenet oppe med musik, god mat, dryck, men jag lyckades dåligt. Tårarna rann flera gånger under kvällen. Ensamheten på helger är för mig helt hemsk, avskyvärd!