Besvikelser

Är det nu, ville så väldigt gärna ha en katt, men de tycks inte bara höra nu till min vardag, för den har nu bitit min vän så svårt i handen att jag måste ge bort katten, kan inte lita på den mer, efter dethär.

Ny tid

Denna vecka börjar jag jobba i Arbetsverksamheten 3 ggr/vecka, idag var jag första tisdagen på jobbet. Men blev besviken, hade inga ordentliga uppgifter, eller nåt att jobba tillsammans med. Men snart hoppas jag det blir bättre där, nog och att jag börjar mera trivas. Jag njuter av kvällen med katten min och mina bästa tv-serier, de är livet det. Nej, borde börja gå på konditionssal, får gå 10 ggr gratis, måste bara beställa tid.

Min makeup

 
Mallimaaillmas make-up på mig
Vår kväll med dottern, var helt intressant, skoj med en fin make-up, men dåliga var att vi väntade 1 timme på vår tur bland en massa andra kvinnor, så vi hann inte ta drinkar på nån bar, för sen gick vår buss så det blev lite tokigt, men jag tyckte min dotter hade en snyggare make-up än vad jag fick.
 
 

En efterlängtad fredag

Är denna fredag den 9.9. Har redan varit en sväng på ärenden, bl a matbutiken, och cafe besök unnade jag mig. Hem är det alltid roligt att komma när jag nu har en kisse som är glad att se mig. Har börjar koka fisk åt den, så den inte behöver jämt äta bara torrfoder. Jag tycker vi är ganska bra vänner redan Muru och jag, den vill ofta vara nära mig och älskar när jag kelar med den. Idag skall äldsta dottern komma hit efter skolan, så skall vi bada, laga oss finklädda för att fara ner till Campus och bli make-upade och fotograferade som modeller, oj vad det skall bli roligt. Foton kommer säkert efter denna spännande kväll!