Överraskningen för idag

Blev en terassrunda med min kära syster, TOPPEN! bättre väder kunde vi inte önska oss, hennes son förde oss ner till Bistro Sinne där vi började vår runda med det dyraste stopet jag nånsin säkert druckit... men visst första smakar ju alltid SUPER GOTT!! Sen lämnade vi Sinne för att gå till Gamla Stan till en terass riktigt bredvid ån, som heter Fryysarinranta, toppen ställe! Där blev vi vrål hungriga när de andra där åt mat...så efter en öl där gick vi till Gluckauf och åt där lite franskisar och jag tog till en omväxling en torr cider, nam!! Sen började solen försvinna och det började kännas svalt, så vi gick till Rafaels bar vid torget och satte inne, där tog vi en härlig IRISH COFFEE, underbart gott, länge sedan jag druckit en sådan. Sen kom pojkarna dit som skulle före mig hem så vi for tidigt hem sen. Tacksam för denna fina kväll med min kära syster, som jag annars får träffa så sällan!!!

Underbart väder

När jag vaknade idag märkte jag att vädret var helt underbart, solen lyste från blå himmel, så jag måste skynda mig och gå på min promenad, det blir nu min fjärde promenad sen jag började förra veckan med promenader varannan dag, känns bra, blir inte lika andfådd så snabbt heller mer, så visst gör det nån nytta åt mig! Skall äta Tortilla idag till lunch, har överbliven maletkött sås som jag sätter i och grönsaker, så mums! Har idag annars en helt lugn hemma dag, inga planer för idag.

2 barns veckoslut

Nu är det redan söndag, så idag skall barnen igen åka hem.. gått väldigt fort igen dessa dagar med 2 älsklingar denna gång. Igår var det regnigt och lite åska här, men var ändå genast på morgonen på min promenad, skall igen imorgon ta en promenad, skulle de nu snart börja kännas lite lättare.. Vi var även igår kväll en stund i parken, men det var ganska svalt och så blev vi hungriga så vi var bara en stund. Vi drack just kaffe och skall senare äta fisksoppa som blev över från fredagen.

Kallt kallt

Var det denna torsdag i juni hela tiden, började med jobbet som var vid åstranden på sommarverkstaden, det var kall blåst och ingen sol på hela dagen, var sen en timme på lunch på mitt favorit lunchställe i Gamla Stan; Hanna Maria, fick läcker mat i magen och kändes lite varmare en stund, men resten av dagen frös jag bara, var iskall. Sen lite före 3 fick jag säga adjö och tack för tiden på verkstaden med dem, det var ju min sista dag där. Handlade sedan veckoslutsmaten för får 2 barn till mig idag, de större skall åka till Esbo för att imorgon åka och se på ett band som spelar i Helsingfors. Så det blir ett lite annorlunda barnveckoslut denna gång. Igår efter jobbet gick jag sen igen på min halv timmes promenad, försöker gå hurtigt så jag också blir andfådd, kände verkligen av i benen och fötterna att jag nu gick andra gången denna vecka. Sen blev det en snabb dusch före vi åkte med vännen till Lurens och se på Generalrepetition av Anne mästerskytten, helt trevlig kväll blev det, om jag inte skulle fortsatt frysa hela kvällen, även när jag kom hem och gick under täcket var jag iskall. Önskar verkligen jag inte blir sjuk nu. Skall nu äta frukost före jag tar en sväng till butiken före städningen och sen skall de grattas min kära mamma som fyller 70 år på söndag!

Nytt i livet

Dagen på skären var underbar, var så fint väder igår, njöt av lugnet och solen värmde så skönt. Vi åt sen god sommarmat; nypotatis, sill, sallad och grillkorv bl a. Smakade urgott där på deras fina terrass med sjöutsikt! Njöt 100% av tiden jag fick vara där. På kvällen före hade vi badat och pratat en massa, det blev jättesent förrän vi var i säng den dagen. Igår efter att jag kommit hem tog jag mig i kragen och gick på en ganska rask halv timmes promenad, skall verkligen nu försöka tänka på att få bättre kondition och kanske även få vikten lite ner.. Skulle göra verkligen gott på många sätt åt mig. Idag var jag då näst sista dagen på jobbet, var lite extra eftersom de andra gick ner till sommarverkstaden men jag ville vara kvar där inne, eftersom det inte var idag direkt nåt toppen sommarväder.