En dag kvar

 
 
Varit en trött och seg dag på jobbet idag, imorgon börjar min dag kl. 9 redan så knappast blir det något "piggare" dag för mig, Men valet gjorde jag själv, vill hem i god tid när det är nyårsafton. Här jag bor smäller någon redan raketer, fastän det är lovligt först imoron kväll... Stackars djur som måste stå ut med det!!

Kall tisdag

Idag är det så kallt att jag tog fram dunrocken och lade på den när jag for till stan, skulle träffa dottern och så göra lite nyårsshopping. Vi lunchade med dottern och sen kom hon med till en affär och där köpte jag en massa kaffe. Skall smaka en annan sort som jag malar själv bönorna. I morgon är det jobbdag igen, en helt normal onsdag men årets näst sista dag!

Årets sista dagar

3 dagar kvar av detta år och vi har ett helt nytt år framför oss, som en tom bok med en massa oskrivna blad, det är alltid väldigt intressant när man tänker det så. Med vad skall vi fylla dessa blad i denna jättebok som innefattar ett helt år av vårt liv? Måndag igen och en arbetsdag framför igen, jublar inte precis eftersom det är så många frågetecken kring det som det är nu. Skall före jobbet idag gå till FPA och försöka reta ut lite av dessa viktiga oklarheter som dykt upp.
Barnens veckoslut var ett helt fint veckoslut, de fick sina julklappar och även jag fick av äldsta dottern, tack för det!!

Julafton

 
Min syster hade dukat så supefint julbordet, men granris och tomtar och annat pynt!
 
 
Riktig julgran skall de vara, såå stämningsfullt!!
 
En trevlig julafton var det med min systers familj, deras barns farmor, och mina föräldrar, vi åt godaste julmaten och åt de godaste av kakorna och fick många goda skratt under kvällen! Även glögg drack vi som smakade choklad och apelsin. Av "julgubben" fick jag en massa godis, blommor och ljus och vin.
 

Sjuk

Har haft ont i magen sen måndag kväll, så var även bort från jobbet idag pga detta. Det är inte så trevligt, skulle vilja må bra imorgon, de är ju julafton och då vill jag äta gott och njuta av julen med min syster och hennes familj, eftersom jag skall vara där. Barnen mina kommer sen på fredag, så får de sina julklappar härifrån. Önskar mina bloggläsare en GOD JUL!!