Deppis vecka

Som jag skrev så var måndagen en extra positiv dag, men övriga dagarna har varit deppiga. I dag är det lördag och jag tänkte ta bussen till min kära mamma, där är jag alltid välkommen, även av hennes söta djur. Har inget annat planerat detta veckoslut. Men nästa veckoslut blir här igen liv och rörelse när mina älsklingar kommer och förgyller mitt veckoslut, jag tackar GUD för att jag har mina underbara barn.
 
 

Glad måndag

En trevlig överraskning genast från morgonen, dottern frågade om jag vill åka med henne till Stockholm i sommar!! Jaa, jag var ju med på saken, men vill först utreda och kolla andra båtbolagets priser, gissade jag får billigare där, eftersom jag är med i deras"klubb" där. Hittade sen en resa med hytt o mat och resan pris mellan de 2 olika bolagen skillde med över 30e!! Nå, jag ville ju boka eftersom den var ett fynd, och jag som så GÄRNA ville resa nånstans när det är sommar, och har inte varit på 3-4 år i Sverige heller. Nu blir det då att vara sparsam så jag kan betala resan och ha även fickpengar med.
Sedan gick jag på lunch till församlingscentret, åt igen halvt ihjäl mig, sade nog åt henne som tog emot pengarna att de sku få vara förbjudet att få äta så gott som man får här!!
 
 
Parken jag alltid går igenom för att komma till Församlingscentret
 
 
Så otroligt fridfullt, med porlet av vattnet i forsen
 
 
Det ser så mysigt ut där i parken, älskar att fota där!
 

Söndag

I dag är det igen en minst sagt slö dag, som det alltid är, men försökte ta tag i saker här hemma, så jag har nu rengjort ordentligt min kaffekokare med kalkborttagning och även rengjort vattenbehållaren med diskmedel, så den glänser nu som ny. Annars har detta veckoslut varit si sådär, slött.... Men igår var jag lite på uppköp när jag hade turen att få åka med min vän som har bil, fick lite nödvändiga större uppköp gjorda, som är omöjliga att göra när jag bara åker buss. Vädret är ännu underbart, räknade att jag ännu har 1 och en halv månad jobb förrän jag får semester, hur den ska se ut, det har jag ingen aning om, hoppas att jag kunde få en ljuvlig sommar, och att inte ensamheten känns så lidande.

Äntligen!!!

Värmen är här, den så många väntat på, det är nog över 20 grader varmt idag. Igår var jag på marknaden med min nya vän, mycket folk var där, men vädret var inget vidare igår. Men få se hur länge denna värme pågår. Det är fredag och jag väntar på att få gå till till bastun. I morgon hoppas jag igen jag får träffa min nya manliga vän. Så vet inte ännu hur detta veckoslut kommer att se ut.
 
 
 
Nu börjar det ordentligt grönska i naturen, HÄRLIGT!
 

Trevlig måndag

Måndag igen, veckoslutet gick med väldans fart som vanligt. Hade tänkt ta mig i kragen och fara till Simhallen och vattenlöpa denna måndag, men men, min väninna ville träffas så det blev inget av med Simhalls besöket. Vi hade en trevlig pratstund över kaffet med henne.
Det andra trevliga denna måndag var att jag träffade på nytt mannen från Valborg som jag då träffat på puben här, han är trevlig, och vi har även planerat att gå på Vårmarknaden här i stan som börjar på Torsdag, så mera trevligt väntas denna vecka, som annars ser ganska normal ut.