Årets sista vecka

Har vi här, ser framemot att stänga "årets bok" och "öppna en ny ren sida" ett nytt år med många oskrivna blad finns framför mig. Med en önskan att detta år skulle bli MYCKET bättre än det förra. Vad annat kan man önska sig?
Ett år med en massa fina händelser, möjligheter, kärlek osv fina saker. Det vill väl alla ha, och i mitt hjärta är det den största önskan inför 2017 att fina saker, otroligt fina saker väntar.....

Juldagen

Fick jag ha tidig väckning, hade en massa att göra förrän mina älsklingar skulle komma. Lite städning, laga gröt... Den hann bli färdig tills de kom. Ohh så GLAD jag blev när sötnosarna kom. Vi åt sen julgröt och sen måste jag laga jultårtorna. Sedan hade vi julklappsutdelning, jag fick en massa julklappar av mina sötnosar!!! De fick även några på man, alla var glada och nöjda, va är bättre än det?
Resten av dagen tog vi lugnt förrän jag skulle laga maten åt oss, vi åt sen rökt fisk osv julig mat.
Sen spelade vi ett spel, det var skoj. Sen före de igen skulle åka hem drack vi ännu kaffe med jultårtor. Tack för en trevlig juldag käraste barn!!
 
 
Här syns mina julklappar som ännu är inpacketerade
 
 
 

Julafton

Det är nu julaftonsmorgon, har druckit kaffe och ätit mitt kokta ägg, liksom alla mornar. Försöker hålla nån slags julstämning uppe med lite julmusik. Dagen och kvällen kommer att kännas extra ensam eftersom det är julafton och man då skall vara med sina nära och kära. Det här är min första julafton helt ensam. Men imorgon är här glädje när mina käraste kommer!!

I väntan

I väntan på jul med barnen, i väntan på nyår, i väntan på min kattunge... Har en massa jag väntar på som bäst. Känner mig ganska vilsen, har hänt en massa nu på en kort tid, både bra och dåliga saker, men en dålig sak kan även vara bra... Hur man ser på den, såklart. Ja, med katten, blir det nu tredje gången gillt, om allt går som vi tänkt så borde en liten kattpojke bo här hos mig i slutet av Januari... Väntar med glädje och stor spänning på den dagen, hoppas även få se denna lilla sötnos under julhelgen.
Annars, barnen anländer först Juldagen hit, så imorgon lovade min syster komma med mig till mataffären så jag får handlat allt till julhelgen. Det är jag tacksam för.
 
 
Här är kissen, som är reserverad åt mig, den är så söt!!
 

I kyrkan

Sov länge denna måndag, men fick sen en aning bråttom för dottern skulle komma snart. Vi skulle gå på Rombergs julkonsert i kyrkan på kvällen. Där får jag alltid sån julstämning, kyrkan är ett bra ställe just för det.
De sjöng igen alla fina ljuvliga sånger som även finns på deras julskivor, och vi njöt 100%. Blev igen alldeles för snabbt slut, och vi gick till en butik för att få tiden att gå tills bussen skulle gå. Det var en fin kväll tillsammans med dottern.