Serietokig

En vecka har igen gått, det är IGEN fredag, tycker på ett sätt att det är skönt med veckoslut, men ändå inte. Veckan har gått igen otroligt snabbt, med mycket jobb på jobbet, så arbetsdagarna har gått med ett huj.
Mannen jag tänkte träffa har jag skippat nu ändå, litar inte på att han menar allvar, instinken i mig säger att jag ska låta bli honom helt, så har skurit av min kontakt med honom.
Denna vecka har jag kvällarna långa, igår till över 12 på natten tittat en serie på Netflix som heter "Bloodline", tittar en massa avsnitt i streck alltid, kan inte låta bli, den är väldigt bra och medryckande, bra skådisar! Så jag får tiden att gå så, serier och mera serier. Mys alla kvällar med ljus som brinner och en bra serie på datorn, vad kan vara bättre än det, ännu när stormen viner och regnet hörs på fönstren!

Sista veckan i September

Är nu redan här, hösten kommer med en väldig fart, vill jag det eller inte.
Ett veckoslut har igen gått, det bestod av sömn och serier för min del, alltså ingen har ringt eller besökt mig detta veckoslut. Det kändes igen sådär att nu vill jag ha vardag, så jag helst får gå till jobbet.
Men på fredagen var jag ändå till min fina mamma, där fick jag mat och kaffe, och var glad att se träffa hennes fina djur, katten höll på att dö här för en kort tid sen, men som ett under blev den bra igen!
Nåt nytt i mitt liv är att  en man gärna vill träffa mig, har alltid tackat nej, men har nu tänkt att varför inte?
Så skulle jag gå  in nått nytt och trevligt i mitt liv, och kan glömma alla gamla tråkigheter. Om det blir träff av så berättar jag det nog här, iallafall nåt.

Lördag i September

Extra extra, vi ska gå ut och äta jag och syrran, plötsligt, såhär en helt vanlig lördag i September!! Underbart, reserverade bord till kl. 19 åt oss, fick skjuss ner med systersonen, i en snygg, lyxig Mercedes. Så kvällen började bra, det var en regnig kväll så skönt med skjuss ända till restaurangen.
Väl framme i restaurangen var där en kö vid ingången, såå vanligt i denna poppis restaurang på veckoslutet, men vi fick ett mysigt bord med ljus på bordet, och vi beställde, jag beställde dagens fisk, som denna dag var Gös, tog vittvin till, gott var det förutom att jag hittade en massa ben i fisken.
Efter matstunden gick vi till Bistron bredvid på drinkar, där var också en massa mänskor, som sagt det är en jättepoppis restaurang. Vi satte där en stund, pratade och hade trevligt, förrän vi gick till en bar på andra sidan torget. Där tog vi mera dricka och hade en massa intressanta diskussioner, vi har alltid en massa att prata om eftersom jag och min syster träffas bara några få gånger per år. Kvällen gick och de blev snabbt natt, vi märkte knappt hur tiden rusade iväg, sedan 2-tiden kontaktade hon sin son som sen sökte oss igen, och jag blev bekvämt hemskjussad efter en trevlig tjejkväll med min söta, fina syster.
 
 
Gösen jag åt på Rafaels
 

En vecka i September

Ny vecka igen, veckorna går med en rasande fart, det har varit en varm vecka, knappt något regn, jobbdagarna gick som vanligt med en otrolig fart, denna vecka har jag träffat pappa 2 gånger och varit med honom på ärenden, bl a till HVC och lånat kryckan åt mig och så har jag varit till matbutiken med honom 2 ggr. För på fredagen anlände 3 barn, så det skulle finnas ett och annat i matväg. Vi har på lördag njutit av sommarvärme, vi var ute i leksparken och jag såg på när de åkte en slags liten linbana där på skolgården, vi har även bakat en god paj, ätit god mat och bara varit tillsammans. Nu är jag glad att det är måndag och jag skall gå till Församlingscentret på lunch kl.11.
 
 
Här är jag med barnen, de leker i linbanan
 
 
Måste ta lite bilder, av denna vackra grönska
 
 
En selfie, vacker bakgrund
 

Höstmånad

Idag är det första September, och hösten är då här. Det känns idag väldigt sorgset mitt liv för mig. Skulle så väldigt gärna ha roligt och få skratta och känna att jag njuter av mitt liv, men det gör jag absolut inte, det slår ner på mig som en blixt denna tanke, att jag inte vet hur jag kunde förändra det heller. Veckoslutet är här, går i pyjamas bara, varför inte? Skall ju ingenstans, ingen kommer eller helst ringer så jag är nu så här. Har tittat  serier på C More och Netflix, men tröttnar även på det, eftersom jag gjort det varje dag nu. Skulle vilja ha omväxling i livet, inte alls som det är nu, mitt liv är bara jobbet, böcker och datan. Enda som gör mig gladare är att nästa veckoslut är det barnveckoslut, då behöver jag åtminstone inte vara ensam.