Mars sista dagar

På lördag har vi redan sköna April här!! Önskar det snart skulle bli varmare på dagarna och solen skulle lysa oftare. Det är onsdag och jobbdag för mig, HÄRLIGT! Det har varit jobbigt att bara vara hemma 4 dagar utan att träffa nån bekant eller vän dessa dar. Så ser ofta mina lediga dagar ut, så jag skall börja jobba 3 dagar i veckan så for detta arbetskontrakt tar slut.

Vår?

Man kan ibland undra med Finlands vädret, börjar det på riktigt våras eller inte? Några dagar har det varit härligt solväder, med en massa fågelsång, idag igen har det snöat, så de blev vitt på marken. Då känns det som ett bakslag för vårens ankomst.
Nu är det lördag och jag är ensam hemma, har fått lite städat, eftersom jag hade gäster, det är alltid bra när det annars inte smakas att städa, när det är bara jag här. Annars är detta veckoslut lugnt, kan jag tänka mig. Veckan har varit ganska jobbig så det är skönt att bara vara hemma.

Sjuk

Igen är jag sjuk, jättetråkigt, vädret är underbart och inne får jag bara sitta...
Har hård hosta som gör hela bröstkorgen öm, men nu har även jag fått snuva så känner mig bara sämre, snart är det veckoslut och jag vill inte vara sjuk, orkar inte nu ens ta mig till butiken, så kylskåpet gapar tomt... Även mina barn är sjuka, så denna hemska influenssa tycks gå igenom alla... Hemskt!!!

Härligt veckoslut

Ett fint veckoslut i Mars hade jag med de käraste jag har; mina barn! Så länge sen sist de varit här övernatten alla. Så de blev glädje för oss alla, vädret har varit underbart, soligt och vårigt båda dagarna. Vi hade myskväll på lördagen med Melodifestivalen och chips och limonad. Vi var även till parken och njöt av solen på lördag.
Men tyvärr blev min son sjuk på söndagen och han ville bara vila. Men det har gått bra med Hugo och barnen så är väldigt glad för det!