Sista September

Har varit lugn, t om slö, har varit så trött, sov igen nästan halva dagen, hade ingen ork att stiga opp tidigare från sängens värme. For ändå till bibban och läste dagstidningarna, sen skulle jag på andra bekantningen till Klubitalo som är menad för mänskor som haft mentalaproblem. Lovade fara dit nästa tisdag efter Ergoterapin och äta lunch, den är bara 3e. Denna vecka består sedan av att tillbringa tiden med mina käraste jag har! Mina älskade barn!!!

En riktigt bra tisdag

Har det varit idag, start till stan med bussen efter 9 och normalt hade jag min Ergoterapi på förmiddagen. En helt givande terapi denna gång med mera diskussioner, efteråt hann jag ännu handla nåt smått till veckoslutet före jag åkte hem med bussen igen. Var hem några timmar före jag skulle iväg igen, hade träff med äldsta dottern och vi tog en matbit och en sväng i några affärer förrän jag skulle till min kurs, som nu var näst sista gången. Nästa och sista gång är i nästa vecka på onsdagen. En helt bra kurskväll var det, fastän jag inte kom så lång med min framtidsplanering så var det en skön meditation vi hade.

Septembers sista dagar

Bara 2 dagar av denna månad är det nu kvar. Igår var det en sk Blodmåne, missade den nog, det var mulet på natten och morgonen, liksom denna dag, regnigt och blåsigt,  typiskt höstväder. Var en sväng på f.m till stan, annat har jag inte gjort, bara lagat mat efter det. Imorgon är det igen en jobbig tisdag med Ergoterapi och Mi-kursen på kvällen, det är näst sista gången kursen nu. Sen borde jag börja hitta på nåt annat att göra på kvällarna...!

Underbara söndag

Tidigt denna morgon blev jag väckt av en vän som ville chatta, sen blev det att stiga opp och laga frukost, chattade med en annan vän som har hundvalp och gick sen till henne, vi drack te och gick sen en sväng med hunden. Sen gick vi ännu i det härliga, soliga höstvädret en länk ner till stranden, satte där på bänken en stund och bara njöt av sjöluften och lugnet, fastän det var nog en massa mänskor i rörelse denna söndag. Skönt sen att komma hem igen efter en trevlig länk med en vän!!!
 
 
Gammelbacka stranden
 
 
Jag njuter i solen, med solen rakt i ansiktet,,,
 

Hemsk natt

Lördagen är här, efter en förfärlig sömnlös natt fick jag på morgonsidan någon timme sömn, gick också efter morgongröten tillbaka och sova någon timme, så trött var jag..! Hoppas verkligen jag snart kunde få min nattsömn till bli som den borde vara, nu när jag börjat med en medicin. Denna lördag ser väl ut som alla andra dagar, jag är här hemma och mesta tiden på datorn, kanske jag tittar på nåt program jag spelat in från digiboxen, när tiden blir väldigt lång.