Sista September

Har varit lugn, t om slö, har varit så trött, sov igen nästan halva dagen, hade ingen ork att stiga opp tidigare från sängens värme. For ändå till bibban och läste dagstidningarna, sen skulle jag på andra bekantningen till Klubitalo som är menad för mänskor som haft mentalaproblem. Lovade fara dit nästa tisdag efter Ergoterapin och äta lunch, den är bara 3e. Denna vecka består sedan av att tillbringa tiden med mina käraste jag har! Mina älskade barn!!!

En riktigt bra tisdag

Har det varit idag, start till stan med bussen efter 9 och normalt hade jag min Ergoterapi på förmiddagen. En helt givande terapi denna gång med mera diskussioner, efteråt hann jag ännu handla nåt smått till veckoslutet före jag åkte hem med bussen igen. Var hem några timmar före jag skulle iväg igen, hade träff med äldsta dottern och vi tog en matbit och en sväng i några affärer förrän jag skulle till min kurs, som nu var näst sista gången. Nästa och sista gång är i nästa vecka på onsdagen. En helt bra kurskväll var det, fastän jag inte kom så lång med min framtidsplanering så var det en skön meditation vi hade.

Septembers sista dagar

Bara 2 dagar av denna månad är det nu kvar. Igår var det en sk Blodmåne, missade den nog, det var mulet på natten och morgonen, liksom denna dag, regnigt och blåsigt,  typiskt höstväder. Var en sväng på f.m till stan, annat har jag inte gjort, bara lagat mat efter det. Imorgon är det igen en jobbig tisdag med Ergoterapi och Mi-kursen på kvällen, det är näst sista gången kursen nu. Sen borde jag börja hitta på nåt annat att göra på kvällarna...!