Veckoslutet kommer med ny månad

I morgon är det sista Oktober och All Helgona dag, så affärerna är stängda, tänkte i stället åka på söndag med mina födelsedagsbarn till centrum på lite shopping. Har idag handlat det sista från Närbutiken och läst dagstidningarna på Bibban och tagit en sväng med dammsugaren här inne! Före de kommer skall jag laga Köttmakaronilåda, det blir konstigt när inte alla barnen kommer, de 2 äldsta åker till Tammefors på Höstdagarna.

Torsdag redan

Denna vecka har igen gått väldigt fort. Nu hade jag idag på programmet att skriva under arbetsavtalet, och att köpa maten till veckoslutet, blev lite extra köpt eftersom jag tänkte börja vattenlöpa så jag köpte ett vattenlöpningsbälte också idag, skall nästa vecka fara nån dag till Simhallen efter jobbet eller på tisdagen efter Ergoterapin. Överraskningen som gjorde mig glad idag var ett e-mail där meddelades att om några dagar kommer det hem per post ett slags kreditkort värt 200e som jag kan använda till kultur och motion efter eget val!!

Tisdags extra

Tog bussen till stan igen efter kl. 9, for som normalt till Ergoterapin, det var nog helt givande denna gång. Blev inte nåt längre kvar i stan sedan utan tog bussen hem igen, gick sen till bibban när den öppnades måste föra in tidningar och böcker som var sista lånedagen. Sedan efter butiksbesöket begärde jag kompisen som har hund hit på kakao och Berlinermunk, efter det åkte vi med hennes bil till Alko... Vi hade sen lite "fest" hos henne... Skoj, sådär på tisdag. Idag väntar jag min bästa väninna hit på kaffe nångång på eftermiddagen, ska bli verkligt härligt att se henne igen, länge sen sist.