Sista November

Idag sista November och fortfarande isande kall blåst, har varit genast på morgonen med bussen till sjukhuset på blodprov, det gick snabbt så hann ta kaffe och bulle i kafeterian före bussen gick tillbaka, sedan hemma gick jag till bibban och läsa dagstidningen och hann även få en reserverad bok när jag var där. Sedan en sväng till butiken och handla lite för veckoslutet, behövs ju inte så mycket, eftersom jag reser bort imorgon kväll, så äter julbuffe där på båten. Synd att det är så hård vind just nu när vi skall åka båt....!

Sista Novemberdagarna

Har varit kalla, lite snö föll en dag, men inget är på marken, snart är det Lilla Jul, räknar dagarna till dagen D! Timmarna på jobbet har känts evigt långa denna vecka... En arbetsdag kvar bara, skönt!
Har på fredagen labb besök på sjukhuset, blodprov, inför operationen. Det är genast på morgonen jag skall dit, så får ingen sovmorgon då heller, inte för att jag bryr så mycket om sånt. Har Netflix idag sista dagen, måste spara, så skall söka nån rolig film att titta på, tittade på 2 igår... Där går kvällen JÄTTEBRA!!

Måndag igen

Jaha, så gick det veckoslutet, nu väntar jag bara till Lilla Julen, den ska bli min bästa EVER!!!! Tänka sig jag får fira med min fina syster på en BÅT!!! UNDERBART, är så förväntsfull, behöver VERKLIGEN omväxling i mitt torra och trista liv....
Dehär veckoslutet har bestått av läsning hela lördagen till sena natten, även på söndagen läste jag mest, även tv-tittande på kvällen.
Idag har jag lunchat igen på församlingen som jag alltid brukar på måndagar, ätit magen riktigt mätt, aj aj vad härligt. Det är kallt ute, helt vitt av rimfrost är det, snö hade utlovats idag men det kom någon flinga bara.
Imorgon igen jobb, väntar att dagarna går FORT, vill fara på kryssning NU!!!!

Min lördag

Vaknade tidigt igen, fastän det är veckoslut och ledigt för mig, men låg ändå kvar tills jag blev så kaffesugen att jag måste stiga opp och koka. Härligt, har ny kaffepanna, fick en vecka klara mig med termospanna när den riktiga gick sönder förra fredagen i disken.
Har lånat 2 bra böcker, läser nu Nora Roberts, Kidnapparen, superbra bok, där har min dag gått.
Tänkte jag ändå skulle skriva ett kort inlägg, när jag lyssnar på bra musik och dricker årets första glögg, gott!! Snart är det igen söndag, och sen igen ny vecka, oj så dagarna går, men bara bra, längtar till 1.12 då jag skall åka Viking Line!!!!

Räknar dagarna

10 kvar tills jag får åka på kryssningen, med min kära syster.
Onsdag idag, veckoslutet gick hastigt, hade 3 av barnen här med mig, trevligt, som alltid, med att få rå om dem lite och att kocka och äta tillsammans, när det annars alltid är så ensamt med sånt. Vi gjorde inget extra alls, hade det bara mysigt tillsammans.
Nu har jag jobbat flitigt, men lider av trötthet och ont i magen, ingen matlust heller har jag... Vet inte, vill inte bli sjuk heller. Måste jobba ännu imorgon och på fredagen måste jag gå och ladda busskortet och ska även då träffa min mamma då. Kommande veckoslut blir igen ett "slöa hemma, veckoslut", förrän det sedan nästa lördag ska festas loss, UNDERBART!!!