Mulen tisdag

Natten var hemsk, fick inte mycket sömn alls, men konstigt nog gick dagen på jobbet helt bra och ganska snabbt, började virka en ny korg i blått. Det värsta var nog promenaden tlill jobbet från busshållplatsen, fick väldigt ont i ryggen och det tog längre än vanligt att gå. Efter jobbet var jag ännu en sväng till stan, hemma har jag vilat och sett på film och serier, så en lugn och skön hemmakväll har jag haft.

Veckoslutet

Ett som känts långt och väldigt tråkigt är just slut, det är söndag idag, ser redan framemot nästa vecka, hoppeligen en bättre vecka på många sätt för mig, åtminstone har jag saker att vänta på som skall hända. Veckoslutet mitt har bestått av en massa serier och lite film och en bok jag läser för att fördriva tiden, men som ändå känns väldigt lång. Igår var jag ändå ute en sväng, till bibban och posten efter ett paket. Igår var vädret finare än idag, mulet idag tyvärr.

Inte illa

Varit nu till Fysioterapi, jag gjorde jomppa rörelser, skall även träna hemma, fick ett gummiband som jag ska använda och fick låna en krycka så nu kändes det så mycket lättare att gå, är väldigt tacksam, är inte lika tungt att gå nu, behöver verkligen kryckan när det nästa veckoslut bär av till Ähtäri!! Är verkligen glad idag!!!!

Videkissor och vårkänslor

Tidig morgon med en tur till stan för att skriva nytt "arbetskontrakt", vädret är helt underbart, blir så glad, får lyckokänslor och hopp om en fin sommar såna dagar.
Från bussfönstret såg jag en massa fina videkissor och då kom dendär fina känslan i mig, härligt!
I dag är det fredag den 13:nde och jag har ännu Fysioterapi på programmet och bastu lite senare som jag har varje fredag. Tog en Cafe Latte på ett cafe i stan före jag tog bussen hem, hade i brådska alls. Bara jag ännu blir i skick med min sjuka höft och ben så skall allt börja se ljusare ut för mig, hälsan går nog alltid först. Annars blir det väl ett lugnt veckoslut här hemma har jag tänkt.

Nytt och uppiggande

 
Ett set med örhängen och halsband vann jag i ett Avon lotteri, skoj med vinster då och då!
 
 
Idag kom dessa med posten, ett set Mineral makeup från en tidning jag började prenumerera på
 
 
Tog efter ett läkarbesök, denna tisdag en kaffestund för mig själv på Coffe House
 
Sådana här små grejer kan pigga upp vems trista vardag som helst, även solen som lyser och våren som är på kommande gör ju vem som helst glad. Ledig dag denna tisdag men har 2 dagar jobb kvar denna vecka. Veckoslutet har jag inget inplanerat men nog det nästa, då bär det av till Ähtäri djurparken!!