Tid att fundera

 
Med ljus i huset, får jag en skön känsla
 
Varit ett verkligen lugnt veckoslut, har suttit här hemma med ljus, musik och teve. Haft tid att lite fundera på mitt liv och vad som är viktigt för mig just nu. Vännerna och jobbet, mina barn, det är nu i huvudrollen i mitt liv, finns de i mitt liv så mår jag redan mycket bättre och livet ser ljusare ut. Nu den mörkaste tiden på året är det viktigt att hitta dedär stunderna som gör att dagen känns lite ljusare!
 

Förändring?

Vill ha en förändring, men vet inte hur jag skall kunna göra det, första steget jag nu tagit var kontakten med min Förman på jobbet, vill ha trevliga arbetsuppgifter, känna mig nyttig och sedd på arbetet. Det har inte varit så nu, hoppas även få rätsida på andra sidor i mitt liv som nu är helt opp åt skogen. Men en sak i taget, så är jag väl nöjdare med livet när det börjar ordna sig, jag är så tacksam för hen som hjälper mig!!

Trolleri behövs

För så känns det nu, mitt liv är i en sån röra det aldrig varit förut, mår bara dåligt, fruktansvärt dåligt. Känner mig ensammast i världen med alla problem, ser ingen som helt utväg åt nåt håll.

Mina käraste

3 av barnen var här hos mig denna lördag, ljuvligt var det, vi bakade och firade lite 2 födelsedagar, med godheter. Vi var även ute i parken en stund, det var bara iskallt och kom snö, så vi gick sen vidare. Var även en stund i biblioteket, roligt när det nu är även öppet på lördagen. Sen lagade jag mina goda kött-makaronilåda och vi åt alla med god aptit. Timmarna med dom här gick bara alldeles för snabbt, och längtan efter dem var stor när de igen till kvällen åkte hem.