Adjö sommar

Det är sista augusti idag, känns så vemodigt att nu är sommaren förbi för denna gång. Men det kommer ju ännu många fler somrar att njuta av, jag har så mycket underbart att se iframemot i mitt liv, det har inte bara varit den tiden ännu, nu är livet såhär och sen när jag är mogen ändrar allt. Har inget haft att skriva om mitt veckoslut för inget har hänt, har hela söndagen bara varit inne, sovit mycket, var så trött. Men nu är det igen ny vecka med nya tag.. Väntar igen på att bibban skall öppna så jag får gå och läsa dagstidningarna.

En känslofylld lördag

Ville inte alls vakna denna lördag morgon, varför ha nån brådska? Hade absolut inget för mig denna lördag, liksom alla andra lördagar.. Nå orkade till sist, vid 11-tiden stiga opp ändå, var jättesvag av hunger då redan. Gjorde misstaget att kolla min ex:s FB sida, han hade bilder där på sig själv med en brud, de såg så kära ut, och under bilden stod det "turturduvorna" så kunde ju inte missförstå dessa bilder, att han efter en månad redan hittat en "ny" åt sig, efter träffen med mig, det gjorde ONT!! men det var inte menat heller att det skulle bli vi, men i varje fall kändes det illa att få veta det sådär. Så nu var min dag ännu mera förstörd, så kändes det. Pratade sen med en vän och det kändes bättre, på kvällen kom en kompis hit och vi gick till baren och jag drack några öl, skönt att få komma lite bort hemifrån, det behövde jag verkligen!!

Shopping by night

 
Gamla Borgå, mycket folk i rörelse idag
 
 
 
 
Här var ett band och spelade
 
Roligt hade  vi med dottern, fint väder, som tur, med shopping och mat och till sist Mentalist Noora Karma i Lundi köpcentret!!