Sjukdomskänslor

Tisdag och jobbdag, efter en natt med jobbiga drömmar orkade jag ändå underligt bra stiga opp när mobilväckningen väckte mig lite över 6. Men sen på jobbet mådde jag inget vidare, morgonkaffet smakades inte, tröttheten och irritationen tog över min arbetsdag och -ro. Efter jobbet skulle jag bli kvar i stan och träffa dottern, vi skulle gå på cafe´, före det åt jag lunch på Församlingshemmet, men efteråt blev jag väldigt trött och orkade knappt nåt, men gick i en affär och tittade och väntade på att min dotter skulle sluta från skolan. Jag tog bara en kaffe på cafeet och orkade knappt stiga upp från stolen när vi skulle gå vidare. Jag orkade inte köpa allt jag skulle utan ville fort hem. Väl hemma kastade jag mig i sängen så trött och matt, men sömn fick jag ändå inte, utan började bara frysa och mådde väldigt konstigt. Få se hur jag känner mig imorgon, skulle verkligen inte vilja ha nån influensa ihop med mig.

Fredag här igen

Denna vecka har varit konstig, med regn och mitt illamående.
Men idag hade jag trevligt, för fick träffa min äldsta dotter i stan, det händer inte allt för ofta. Vi var på cafe´och sen gick vi lite omkring i affärer förrän jag ville åka hem, för jag har bastu på fredagen. Då vill jag bara vara hemma och njuta av fredagen. Hoppas nästa vecka ser mer normal ut för min del. Inga sjukdomar som kråtar med mig, utan att jag går och jobba de dagar det är meningen, det ger mig ändå så mycket när jag har jobbet några dar i veckan att gå på.
Detta veckoslut har jag inga planer, jag måste gå imorgon till bibban, eftersom jag inte hann idag, har reserverat en bok igen, det har blivit en hel massa nu en tid.

Regn och regn

Denna tisdag regnade det en massa när jag skulle ta mig till jobbet, som om det inte skulle ha räckt med besvärligheter denna dag, men nej, efter kaffepausen på jobbet, fick jag otroliga smärtor i magen, och började må jätteilla, dessutom hörde det till nåt annat inte så trevligt med allt detta, så jag bad att få åka hem. Ut i regnet igen, jättevåt var jag sen äntligen hemma och tog en välbehövlig tupplur.
Hoppas på en bättre dag imorgon!

Böcker, böcker

Mitt intresse nu är böcker och böcker, har läst tiotals böcker i veckors tid, det är ett utmärkt sätt att få tiden att gå, och att få tankarna på annat. Började med att läsa Carin Gerhardsen, läste alla böcker av henne som fanns att få, har även läst Karin Fossum böcker och nu har jag fastnat för fantastiska Nora Roberts, de innehåller både, spänning och romantik, serien på 3 jag läser nu innehåller också mystik. Allt dessa håller mig djupt in i bokens berättelser och tar mig till en annan spännande värld.
 
 
2 av böckerna, jag snart skall börja läsa
 

September är här

Höst, och har tänkt tillbaka på sommaren som gick så snabbt igen. På alla fina stunder, har träffat min kära syster  t om 2 ggr denna sommar, de är rekord, vi ses annars så sällan. Men båda gångerna badade vi bastu och hade det mysigt. Andra träffen med systern var på deras sommarställe på Pellinge, jag fick då igen uppleva hur det är med husvagnsliv, och skäriliv, njöt njöt njöt!!! Sedan var jag ju också med barnen, träffade enskilt de äldsta, och sen var de sommarens höjdpunkt KRYSSNINGEN med äldsta dottern. Jaa, och inte att förglömma, väninnan tog ju mig med på sommarteater i början av Augusti, det var också fint, det som jag så gärna ville, gå och se på pjäsen för denna sommar, tack vare henne, fick jag chansen till det! Så summa summarum inte så dålig sommar alls!!
 
 
Solnedgången när jag var i Pellinge, otroligt vackert!!