Lördag

Med barnen, 3 stycken. Vi har ätit Lasagne och ska snart dricka kaffe och äta munkar som jag köpte frysta, få se hur de smakar! annars har vi inte gjort nåt extra, hörde på när min son läste sin läxa gjorde jag. Nu bara en lugn lördag tillsammans har vi.

Fredagmorgon

Och ett litet snöfall ute ser jag. Denna fredag har jag på programmet städning, tandläkare och ännu lite shopping före 3 barn anländer nångång före 5, hoppeligen, så vi hinner bada allihop. Synd att min äldsta dotter har annat program på söndag så hon hinner inte vara här alls denna gång. Det känns så konstigt om inte alla barn är här, känns genast så konstigt när nån fattas från vår familj. Men nu måste jag börja göra nåt så jag sen hinner ta bussen till hvc och tandläkaren.

Jobbet kallar

Onsdag morgon, snart skall jag gå ut till bussen. Min fina virkning väntar mig på jobbet...nej fin är den inte, men jag har iallafall lärt mig systemet att hur jag ska virka min mobilpåse..!! Med glädje skall jag fortsätta med den idag och imorgon. Ikväll är det träff nästsista gången med vår ensamhetsgrupp, känns så vemodigt när det tar slut snart..! Har trivts så bra med de i gruppen, vi är ju bara 4 personer där som har djupa samtal varje onsdag. Blir tomt sen när jag inte har den gruppen mera att gå till.

Söndagmorgon

Och genast kommer det ett sms av min syster, hon tycker att en stol jag skulle få gratis inte är gratis ifall den skall sökas ända från Lovisa, så hon hjälper inte mig att få den som jag gärna tar emot eftersom min stol som jag sitter på nu vid datorn är helt söndersliten. Men tacka får jag min väninna världens bästa, som ställler upp, så jag får den levererad hit till Borgå!!! Vad skulle jag göra utan vänner? För egna släktingar kan jag aldrig lita på, har jag bittert fått erfara med åren, tyvärr!!!! :(
Min kära mamma ringde också medan jag ännu låg i sängen, jag skulle få en massa nya kärl; koppar och tallrikar med blommotiv på av moster som flyttat nyss ihop med en nyssfunnen karl...alla andra hittar nån, men inte jag...så känns det, tyvärr...! Få se hur jag då kan få dessa kärl hit leverade, inte världens enklaste eftersom ingen ju vill ställa upp med sånt... Hoppas det ordnar sig.

Orkar inte

Ha de såhär nu längre...men VAD skall jag då göra för att få en ändring i mitt liv? Skulle jag gärna vilja veta, för mår inte så bra av dethär nu längre. Alltså vad då? kanske du undrar, ja men mitt liv som står och trampar på samma ställe hela tiden, eller så går det ett steg framåt på något plan och så 2 bakåt igen... Så känns det just nu i varje fall. Ensamheten som jag tidvis lider av så grymt, att inte ha nån att prata med, något att göra... nu är jag bara ensam här, har tittat på filmer med min favvo skådis Jason Statham idag, sen sov jag, för har läst en bok i natt. Försöker få nån att helst chatta med mig, men har inte lyckats, ingen att prata med heller har jag...! Hoppas VERKLIGEN jag får skjuss med nån den 31 januari när jag är bjuden på 40-års fest i Liljendal, vågar inte glädja mig för mycket av det ifall jag inte får skjuss dit sen heller... Men det skulle vara en LJUSPUNKT i mitt mörka, enformiga, trista liv som det ser ut nu...! Tack för att du orkade läsa så långt på mina klagomål.