Lördag

Med barnen, 3 stycken. Vi har ätit Lasagne och ska snart dricka kaffe och äta munkar som jag köpte frysta, få se hur de smakar! annars har vi inte gjort nåt extra, hörde på när min son läste sin läxa gjorde jag. Nu bara en lugn lördag tillsammans har vi.

Fredagmorgon

Och ett litet snöfall ute ser jag. Denna fredag har jag på programmet städning, tandläkare och ännu lite shopping före 3 barn anländer nångång före 5, hoppeligen, så vi hinner bada allihop. Synd att min äldsta dotter har annat program på söndag så hon hinner inte vara här alls denna gång. Det känns så konstigt om inte alla barn är här, känns genast så konstigt när nån fattas från vår familj. Men nu måste jag börja göra nåt så jag sen hinner ta bussen till hvc och tandläkaren.

Jobbet kallar

Onsdag morgon, snart skall jag gå ut till bussen. Min fina virkning väntar mig på jobbet...nej fin är den inte, men jag har iallafall lärt mig systemet att hur jag ska virka min mobilpåse..!! Med glädje skall jag fortsätta med den idag och imorgon. Ikväll är det träff nästsista gången med vår ensamhetsgrupp, känns så vemodigt när det tar slut snart..! Har trivts så bra med de i gruppen, vi är ju bara 4 personer där som har djupa samtal varje onsdag. Blir tomt sen när jag inte har den gruppen mera att gå till.