Veckan gick igen fort

Sista veckan i Januari är vi på nu redan, har jobbat igen onsdag och torsdag och fått såna uppgifter jag gillat, så trivs på jobbet.
På torsdag kom min äldsta dotter hit efter skolan, hon var gullig och lagade sedan mat åt oss. Hon blev kvar 2 nätter före hon reste till Karis på nån SU-grej. Så egentligen har jag varit ensam med kissen detta veckoslut.
 
 
Såhär vill den gosa och vara nära när den blir trött!
 
 
En riktig närbild av Hugo
 

Ordnar sig

Igår söndag fick jag äntligen fram kissen och fick den att äta, samma mat som den ätit hemma. Är nu lycklig över min kisse som börjar vänja sig med "ny mamma".
 
 
Min Hugo sötnos kissen
 

katt- bekymmer

Väntade hela dagen lång på att få min katt hit, sen först kl. 19 på kvällen fick jag den hit, såg den kanske 2 sek. förrän den smet bakom soffan, hörde inte ett pip av den hela natten, hela förmiddagen, förrän jag började lyfta upp hela soffan för att kolla där bakom, där såg jag ett litet sött katt-ansikte, försökte locka fram den med mat och leksak, men den for bara längre in i soffan.... Sedan lyfte jag tillbaka soffan och som tur trillade katten ner därifrån. Men efter det har den varit i gömman olika ställen. Är orolig, hur länge klarar sig en liten katt utan dryck och mat?

Katt fnatt

Denna vecka händer det... Får igen en gång glädja mig med en ljuvlig fyrfotad vän här i mitt hem!! Har idag efter många om och men fått hem grejerna som behövs när man har katt. Gissa kan jag hålla mig i skinnet, tills jag får ha de lilla grynet i min famn..
Annat som hänt denna vecka; har börjat på nya jobbet och stormtrivs! Har fått packa, just sånt jag gillar, så dagen går som den dans... Underbart!!
 
 
Mina fina uppköp från Zooplus åt lille kissen
 

Sjuk

Har nu varit flera dagar förkyld, har inte kunnat fara till nya jobbet heller. Men har haft trevlig början på veckan ändå, varit med min väninna på lunch på cafe och sen ännu till hennes nya fina lägenhet övernatten, vi hade jättemysigt med eld i kakelugnen, vin och ostar, bra musik... Synd bara att jag inte mådde så bra. Men hoppas jag blir bättre snart, för imorgon är det fredag igen, vill inte vara sjuk mera!