Adjö Mars

Denna sista Mars har inte varit solig, men jag har haft program idag, var en tur med bussen till Konstfabriken och hade tur att träffa dottern ett slag på samma gång, sen var det en tur till butiken förrän jag igen tog bussen hem. Det ska städas idag för imorgon hinner jag knappast, vi ska vara 6 st här detta veckoslut så det ska finnas mat åt alla. Tyvärr är min äldsta dotter på jobb mest detta veckoslut, så henne ser jag inte så mycket alls, synd!

Påskhelgen förbi

Och jag är hemma igen efter att varit på landet ca en vecka. Denna påsk har jag badat, varit ute i solen, ätit gott och känt mig ompysslad hos min vän. Men ändå skönt att gå tillbaka till vardagen här hemma i stan. Har idag redan tagit kaffe med dottern och har köpt 3 kassar mat för inkommande veckoslut med barnen. Solen lyser och vädret är toppen även idag. Låt oss njuta!!

Palmsöndag

En skön promenad i vår-vädret, ändrades plötsligt till snöväder, och kall vind på söndagen.
 
 
En bild av videkissor passar ju bra på Palmsöndagen.
 
 
Snö och is på stranden, väntar på att det skall smälta bort!
 
 

Hemma är skönt

Nu när jag varit en natt hemma så tänker jag att jag verkligen kan njuta av att vara här hemma, även ensam, fast jag älskar mornarna med en vän, att ha nån att äta frukost med...! Idag blev det en konstig fredag, hade fått för mig att dottern kommer senare än vanligt och tog det MYCKET lugnt hela f.m. Far med en kompis och handlade maten på före kl.12, sen har jag slappat, då meddelar dottern att nu är hon påväg hit med bussen, så jag fick skyndsamt att lite snabbstäda här. Nu har jag Köttmakaronilåda i ugnen och väntar på de 3 andra barnen, sen blir det bastudags! Har badat 2 ggr redan denna vecka, men vad gör det? alltid är det skönt med bastu!!

Varit på landet

For på måndag kväll till min vän och kom idag torsdag hem igen, har fått njuta av solsken och lugnet på landet, igår var det så varmt att vi satte ute på terrassen och drack kaffe, väldigt skönt och mysigt. I morgon kommer mina älsklingar så måste börja förbereda matlistor osv. Tyvärr ändrar vädret till veckoslutet till mera vintrigare, tråkigt, för gillar denna sol och värme det nu varit. Nästa vecka är det påsk, få se vad den för med sig...!