Fredag igen

Här gick den veckan, sista dagen idag i Juli. Min morgon började med att så fort jag vaknade började chatta med en vän. Hoppas få denna vän hit idag på bastu med mig, trevligt att ha bastukompis. Annars har min dag idag bestått av besök på bibban, hade en försening med en tidning som jag inte märkt blivit efter när jag förde en knippa tidningar tidigare tillbaka, så jag är skyldig bibban pengar nu, hade inte tillräckligt pengar att betala det. Sedan har jag städat lite och ätit en liten lunch. Annars har jag inga som helst veckoslutsplaner eller några träffar med nån. Känns nog trist, men livet skall väl vara trist ibland....

Kaffe, kaffe

Nå, idag har det ju varit en bra dag. For genast på morgonen ner till stan med bussen, skönt att få prata om allt som hänt på Psyken. Känns lite bättre. Sedan träffade ytterom en väninna och min kära mor, gick sen på kaffe med mor, sen råkade ännu min vän ringa som jag såg tidigare så hon kom sen ännu dit på kaffe, så det blev en kopp kaffe till. Trevligt att sitta såhär mitt på dagen och prata med nån, hellre det än att genast fara hem. Men till slut gick jag ändå till matbutiken, fick handlat bra det jag hade tänkt och ohlalaa blev pengar ÖVER!!! Så ser ut att jag klarar dessa dagar ekonomiskt riktigt bra! Fast det verkat extra tufft.

Allsång på Skansen

På tisdag kväll, denna gång uppträdde Molly Sanden, och jag blev helt galen förtjust i denna låt, måste ju genast söka opp den på Spotify för att kunna lyssna flera gånger på denna härliga låt! Ibland så hittar jag bara nån artist som jag börjar gilla och lyssna på jättemycket en tid, det är underbart. Har idag vaknat tidigt, varit en orolig natt med lite sömn. Tänkte just nu gå till bibban och läsa lite tidningar, en bra start på min onsdag!!

Lösning: Buss

Jaha, latmasken tog i mig, och ordentligt... ville inte gå i dåliga skor eller cykla med dålig cykel så det blev buss idag...! Har nu varit på en riktigt givande Ergo och även kaffestund hade vi, sen lite shopping av förnödenheter i Citymarket. Ville ha nåt att grilla, blir bara korv men det går ju bra, bra mycket billigare än biffar av nåt slag, sen hann bussen ju gå, så gick ner till ån på en kall... vid åstranden...aah...!!! Hastigt och lustigt bara, sen hem med nästa buss. Skall ännu idag njuta av grillad korv och öl.... aah... ibland behöver man så lite för att njuta!!!  :)

Skoproblem

Tänkte jag skulle promenera ner till stan idag, men det var lättare sagt än gjort för jag har inga ordentliga skor att gå med, mina svarta tygskor jag haft i ett år är helt trasiga så de kanske inte heller håller att gå med så långt som till stan.... Tittade på skor i lördags nog men tyckte de var alldeles för dyra så jag lät bli att köpa, men nu skulle jag nog verkligen behöva nya ändå. Pengarna tryter såhär i slutet av månaden så vad väljer jag då att använda sista slantarna till? till mat eller skor? Ingen Popfest blir det heller pga samma dilemma med pengar, det som jag hade sett framemot i flera månader, vi skulle gå dit på fredag med äldsta dottern var det meningen. Men det går inte alltid som man tänkt, VERKLIGEN INTE!! men allt brukar ordna sig till det bästa ändå, så har det alltid gjort.