Sista dagarna i Februari

Det är nu den kallaste tiden på hela vintern, idag har det varit så kall blåst. Var idag på en Må bra-grupp i Hälsocentralen, den var nu tredje gången, men jag var andra gången, för första gången var jag till läkaren för min onda höft, som ännu inte är bra. Vi pratade i dag i gruppen om sömn, ett intressant ämne, många har sömnproblem, liksom jag haft tidvis i mitt liv.
I morgon är det tisdag och jobbdag och skall bli jättekallt, huj ändå...
Annars på programmet denna vecka: Jobb och på torsdag till frissan och klippa och tona håret mörkare, skall bli så fint att få snyggt hår,  att skulle det helst lite pigga opp min värsta dysterhet, som verkligen tar på humöret och orket, allt.
Fredagen består av träff med väninnan och avfärd till Pellinge Kvinnoweekenden senare på eftermiddagen, skall bli helt underbart avslappnande och härligt att få komma bort hemifrån en natt!

Mår inte bra

Har funderat på mitt liv och kommit fram till att jag är deprimerad och mår inte alls bra, livslusten finns inte, jag mår bäst här hemma för mig själv har jag märkt. Men jobbet håller mig ändå på benen och igång och får mig vaken på morgon i god tid. Går även i några grupper med bara kvinnor, det gör mig gott, att få prata och även höra om andras liv och problem, det gör att de egna problemen känns så mycket mindre. Denna vecka har varit mycket kall, och det fortsätter nästa vecka, det goda med det kalla är att det är soligt och klart väder, solen värmer redan. Det får mig att tänka och längta till våren...! Inte för att det skulle ändra på nåt i mitt liv.
Det roliga jag nu väntar på är Kvinnoweekenden i Pellinge som är nästa veckoslut, där skall jag njuta av lugnet, god mat och mycket sång.

Allt möjligt

Har haft blogg torka, men kan väl skriva nån rad nu. Har varit förra veckoslutet på bio med dottern, det var toppen, vi hade aldrig förr varit på bio tillsammans, vi köpte snacks som vi snaskade under filmens gång, mysigt var det. De andra barnen var här hemma och väntade så länge, när det nu råkade bli samma veckoslut bion när barnen skulle vara här, men det var ett trevligt veckoslut, alla barnen här på engång, det är numera sällsynt lyx! Var idag hemma från jobbet när jag hade ont i magen på natten och sov knappt nåt, så tog en längre sov morgon istället. Har också haft 2 veckors sjukledigt när jag haft ont i höften, hade svårt att gå. Det blev slött att bara vara hemma, så skönt att få gå till jobbet igen. Jobbet är väldigt viktigt för mig, utan det skulle jag nog börja ruttna här hemma, måste få nån mening med mitt liv, det ger lite av det åt mig.