Trevligt

Min onsdag tänkte jag skulle bli jättetråkig, men min kille tog kontakt och frågade mig med till Simhallen, jag ville gärna gå med, eftersom det är länge sen sist. Ångrar inte beslutet att gå med för jag njöt verkligen av att få sträcka på benen i vattenlöpningen i bassängen och att känna mig så lätt i vattnet känns så skönt. Annars blev besöket kort, när vännen sen skulle hem med bussen igen.
Idag torsdag är jag strax påväg till stan en sväng och träffa Diakonissan, annat program har jag inte idag.

Tisdag igen

Veckoslutet gick igen med en väldans fart, men ett halt fint veckoslut var det, på lördag var jag med dottern på konsert till Grand, en bra Rock-kör uppträdde, sevärt!! Annars har jag umgås med min kille och då går tiden alltid snabbt. Igår var jag på jobbet, efter det till min kompis med Bella hunden, som är världens underbaraste hund! Idag är det igen Ergoterapin, men allt går mot sitt slut, nu är det redan sista veckan i April, inget mig emot, älskar våren och sommaren!!

Lyckan var väldigt kort

För jag vaknade redan vid halv 5 idag på morgonen, tänkte äta gröt och kolla på min nya dator medsamma, men men, den var helt D Ö D, ingen reaktion fast vart jag tryckte. Så oturen med all teknik tycks ännu fortsätta för mig, och jag blir helt GALEN, sur, arg och och...!!!! Äsch ändå. Den skall väl nu då skickas tillbaka och få se vad sen händer, ho ho säger jag. Fin fredag morgon har jag verkligen.

Torsdag med bra och dåligt

Det har varit en dag med krångel med all teknik idag, varför det, kan jag undra.. Lite var det redan igår men har fortsatt idag, ingen internet idag heller, kändes verkligen tråkigt, så jag ringde till Elisa för att få hjälp, efter många om och men så började det fungera och jag hade under dagen sett på film från Elisa och varit 2 gånger till butiken, handlat mat och varit efter mitt paket som var en ny Laptop, verkligen efterlängtad, den andra är redan 4 år gammal så den är inte mera så funktionell. Har nu fått allt och fungera utom den nya digiboxen som jag hoppas få under fredagen fastsatt i teven och modemet.

Vilken onsdag

Allt tycks gå fel när nåt börjar gå fel, så kändes det på onsdagen, internet slutade fungera i datorn, sedan fungerade inte digiboxen till teven... Så min kväll var helt dötrist, vad kunde jag annat då göra än att gå supertidigt i säng och önska att torsdagen blir en bättre dag. I dag lyser solen, digiboxens fungerar och jag har tittat på mina bandade program, roligt! Men felet med internet i datorn finns kvar och vet ingen lösning på problemet, hoppas min vän kommer imorgon och hjälper mig. Tur har jag ändå internet i telefonen så använder den till datorn.