Trevligt

Min onsdag tänkte jag skulle bli jättetråkig, men min kille tog kontakt och frågade mig med till Simhallen, jag ville gärna gå med, eftersom det är länge sen sist. Ångrar inte beslutet att gå med för jag njöt verkligen av att få sträcka på benen i vattenlöpningen i bassängen och att känna mig så lätt i vattnet känns så skönt. Annars blev besöket kort, när vännen sen skulle hem med bussen igen.
Idag torsdag är jag strax påväg till stan en sväng och träffa Diakonissan, annat program har jag inte idag.

Tisdag igen

Veckoslutet gick igen med en väldans fart, men ett halt fint veckoslut var det, på lördag var jag med dottern på konsert till Grand, en bra Rock-kör uppträdde, sevärt!! Annars har jag umgås med min kille och då går tiden alltid snabbt. Igår var jag på jobbet, efter det till min kompis med Bella hunden, som är världens underbaraste hund! Idag är det igen Ergoterapin, men allt går mot sitt slut, nu är det redan sista veckan i April, inget mig emot, älskar våren och sommaren!!

Lyckan var väldigt kort

För jag vaknade redan vid halv 5 idag på morgonen, tänkte äta gröt och kolla på min nya dator medsamma, men men, den var helt D Ö D, ingen reaktion fast vart jag tryckte. Så oturen med all teknik tycks ännu fortsätta för mig, och jag blir helt GALEN, sur, arg och och...!!!! Äsch ändå. Den skall väl nu då skickas tillbaka och få se vad sen händer, ho ho säger jag. Fin fredag morgon har jag verkligen.