Kan inte tro de är sant

Men jag har idag fått en KATT, den heter Muru och är från Tolkis katthus för hemlösa katter, så jag räddade den! Var med mamma och pappa och söka den idag, den var snäll i bilen, men rädd här inne. Först när dom farit hem vågade den komma fram, räckte även före den gick till sandlådan och vågade äta. Men få se hur natten blir, om den sover med mig eller ensam. Har jobb imorgon, men det ska nog gå bra, är ju inte så länge bort ändå, som tur. Är nog så lycklig, den är så gosig, har inte klöst eller bitit mig engång!!
 
 
Min söta, fina Muru katt!!
 

Sommaren är slut

I och med att Augusti slutar om några få dagar. Känns vemodigt, när den härliga sommaren jag väntat på hela kalla vinterhalvåret tar slut igen, men jag ser inte med glädje på sommaren som gått, för glädjeämnena har varit väldigt få. Men jag tror min tid kommer ännu, min lycka i livet bara väntar på sig, det kommer, men när vet jag inte. Väntade att en katt skulle förgylla mitt liv, men har inte fått nån katt heller, nånstans ifrån. Så vantrivs av denna ensamhet och att inget ha att göra på fritiden.

En dag i taget

Sade min härliga arbetskamrat åt mig igår, det sjönk verkligen in, det är så det måste gå nu denna tid i mitt liv, som är en slags "ny" era i mitt liv. Tur jag har jobbet där jag blir stödd i mina svåra livssituationer och orkar...!! Svåra saker har varit säkert åtminstone ett halv år i mitt liv, men hoppas det härefter börjar luta åt andra hållet och att jag har kraft och ork med de svåra saker jag ännu måste ta itu med i mitt liv. Men jag litar på att jag leds på den rätta vägen, och att jag kan bli lycklig igen.

Pånytt

Försöker jag få en kissekatt åt mig, var först meningen att gå på bio med en vän idag, men ändrade mig, för det var idag man skulle få reservera kattunge åt sig från Katthuset, så for dit med mamma och pappa idag. Väntar nu på samtal därifrån, får jag en unge eller en vuxen katt? Ingen skillnad katt som katt, en vän åt mig.

Stänga dörren

En lång kämpig tid i mitt liv är nu definitivt slut, har en stängt en dörr jag haft opp alldeles för länge, under denna tid har det bara hänt hemskheter, svårigheter, med pengar, familj, vänner. Kanske det äntligen räcker, allt detta elände? Bra att det sista beslutet till sist blev gjort. Det finns nu ingen annan väg en den som siktar mot en ljusare, gladare och lyckligare tid i mitt liv.
I dag måndag tänkte jag ta bussen till Labben och ta blodprover som måste bli gjorda för att hålla kolla på min hälsa. Annars tar jag dagen och timmarna som kommer, fastän gråten finns nära hela tiden, måste jag bara tänka att det var en "lyckpott" för mig.