November är slut

Det har varit en vanlig måndag med jobb, men annars är denna vecka inte så vanlig, för har en massa program alla vardagar nästan denna vecka. Skall bli intressant med Julkonsert med Rombergs Vokalgrupp i kyrkan på torsdag med min äldsta dotter som fyller år på fredag. Tisdagarna gillar jag extra mycket för det är ledig dag och jag har Ergoterapin som jag äntligen mera börjat tycka om.

Firat Lilla Jul

 
Såhär hade vi dukat till vår Lilla Juls middag på lördag
 
Veckoslutet här igen till ända, det är igen söndag och barnen for hem, alla utan äldsta dottern. Har varit ett trevligt veckoslut med extra god mat och lite Lilla Julksklappar. Så jag är nöjd över veckoslutet.
 
 
 

Veckan har gått

 
Valpen Bella var här andra gången på onsdagen, den är för underbar!!
 
 
Första snön föll 22 november, såg ut såhär när jag vaknade då!
 
Var hemma på onsdagen för smärtor i benen och armen, men igår torsdag var jag normalt på jobbet, fastän det var jättetungt, var så trött. Dricker nu järntillskott men det tar väl sin tid förrän det verkar. Hade en liten "lamprumba" efter att lampan i vardagsrummet brann, och måste absolut få ny lampa till veckoslutet, tog ut från en tidning info om de nya lamporna så jag skulle veta vilket lampa jag skulle köpa, men i butiken hittade jag inte lappen, så jag for hem utan en lampa. Men hade tur att få skjuss till S-market sen och köpte lampor där, synd bara ena fungerade. Men har nu maten handlat till Lilla julen, den ska vi fira med världens bästa gullungar, mina käraste jag har!!!!
 

November mörker

Skulle helst nu resa nånstans långt bort som man ser solen och skulle få lite värme och bli ordenligt uppiggad, nu är jag bara trött, orolig, har ont här och där, allt känns tungt. Jobbet väntar imoron och känns inte lockande alls, funderar bara hur jag skall orka genom den dagen igen, armen som jag blev stucken i igår är jättesjuk, så det kommer att vara smärtsamt att jobba. Men de är bara att orka, började ta extra järn idag så skall väl snart få mitt Hemoglobin värde uppåt.

Hälsogranskning

Synd, fick inte sova länge denna morgon för skulle vara på morgonen till Hälsocentralen på hälsogranskning, jag fick också en vaccin spruta, och fick veta orsaken till min otroliga trötthet hela tiden, mitt Hb är för lågt så blev rekommenderad järntillskott och för min arm som är sjuk och domnar fick jag order att gå på Fysioterapi.. Så fullt opp nu då att sköta om sig. Efter granskningen var det bara att söka sig till jobbet, varit tungt pga stor trötthet!