Veckan har igen gått

Fredag igen, vart gick denhär veckan? Nå, hade så massor med program alla dagar så inte att undra på att det gått snabbt! På onsdag var jag första dagen på Taitopaja på jobb, jag fick stämpla bilder på papper som skall bli till påsar. Sedan igår doppade jag ljus, det var en helt ny erfarenhet för mig. Vi ska ha julbasar den 11.12 så vi jobbar mycket till den nu fram tills dess. Idag har jag städat och ställt fram de få julpynt jag har..men mysigt blev det ändå!! I dag kommer det bästa jag har; mina barn!!! Vi skall fira Lilla jul tillsammans imorgon, med lite bättre mat och jultårtor och extra godis...!!!

Lördagkväll

Denna lördag hade jag min vän här med sin kille och hämtade ett fint tevebord åt mig. Sen på kvällen for jag till min syster, hon sökte mig, vi åt sen pizza och bada bastu till sena natten..skönt var det. Nu är det söndag dagen och jag har just kommit hem därifrån. En lugn dag att vänta, imoron kommer min vän hit övernatt, efter det vet jag inte när jag mera kan träffa henne eftersom hon flyttar så långt bort från mig, sorgligt!! Men livet går vidare...

Snö igen..

Fredag kväll snöade det ganska mycket och flera timmar, så marken är helt vit ännu, det är köldgrader så det har inte smultit bort. Nästa lördag är det redan LILLA JUL som tur behöver jag inte vara ensam då, för det är barnens veckoslut. Har inte planerat nåt ännu till det, har så mycket som händer denna vecka före det som jag har i tankarna. Men allt ska väl ordna sig till slut, så vi får en fin och mysig Lilla JUL med barnen.

Veckoslut igen

Fredag idag igen.. varit mycket igen denna vecka, så det har gått så snabbt. Har nu tagit mig ordentligt i nacken och varit och pratat om att få nåt jobb! Så jag hade så tur att få börja på "Taito-paja", ett ställe där man får handarbeta eller varför inte rita och måla som jag gärna vill göra. Jag skall var onsdagar och torsdagar och alltid 4 timmar där åt gången, skall bli spännande. Härligt att äntligen få mera sysselsättning på veckorna, och att få träffa nya mänskor. Var även igår till min mamma, där har jag inte varit på jättelänge, vi hade trevligt, vi åt pizza och drack ännu sen kaffe före jag tog bussen hem igen.

Gått så snabbt

Fredag igen, vart gick den veckan?? Har faktiskt haft nån här varje dag denna vecka, det har varit verkligen trevligt, de flesta har kommit pga av Partylite ljusen som kommit i början av veckan redan. Idag väntar jag på mina kära barn!!! Skall bli härligt att få umgås med dem igen. Har idag bara handlat maten här i Valintatalo, det börjar tycker jag bli lite svalt att cykla nu mer till Näse. Sedan har jag städat, väntar nu att äldsta dottern skall komma, lite senare kommer sen de andra. Sen har vi bastu igen, som alla fredagar, men trevligt att inte alltid behöva bada ensam, jag har en bra "slåpåare" hihi.... min lilla pojke slår mycket bad så vi nästan springer ut när det blir FÖR hett sen....