Barnen var här

Veckoslutet som gick, jag hade även födelsedag, och min fina mamma hämtade gåvor åt mig av henne, pappa och moster. Fick bl a pengar, choklad och en korg med en massa godsaker, servetter och ljus. Vi åt med barnen en köpt kaka till kaffet på min födelsedag. Annars var det ett helt normalt lugnt veckoslut här hemma med barnen. Nu är det igen torsdag och veckoslutet är igen framför mig. Väntar på morgondagen när jag skall fira med väninnan på restaurang våra bådas födelsedagar, det skall blir roligt!

Födelsedagsveckoslut

Fredag är här igen, har inte fått så värst mycket gjort idag, varit trött och inte riktigt i form. Det är mörkt och regnigt, det påverkar mig också. Annars får jag var lycklig, 3 av mina käraste skall vara med mig, detta veckoslut. Roligt att de är här när jag har födelsedag på söndagen, köpte en liten kaka som vi skall fira med. Med posten kom en skraplott av en god vän, glad blev jag för det!

Självständighetsdagen

Denna vecka har varit speciell, vi hade bara en vanlig arbetsdag, på tisdagen firade vi Finland 100 år på jobbet, med musik, sång och dans och tårtor, saltiga och söta. Igår tittade jag på Balen från Slottet, vilken fest alltså! Annars var det igår en helt vanlig dag, men skönt med en ledig dag mitt i veckan ändå. I dag på jobbet packade jag reflexer och dagen gick med en väldig fart. Sedan var det dags att shoppa maten till helgen, 3 barn skall då komma och njuta av veckoslutet med mig, det skall bli härligt att få ha dem här, och laga god mat åt dom!

Lilla Jul

December är här, och idag lördag firar vi Lilla Jul, jag har fått äran att ha min dotter här och äta god julmat, efterrätt, jultårtor mm. Dessutom har det snöat igår och inatt så det är ett vackert vinterlandskap nu ute.
Vi lyssnar på fin julmusik, dricker glögg och har gett varandra lilla julklappar. Myspys och härligt har det varit.
Imorgon skall vi åka till Adventskyrkan med min väninna, det skall jag också njuta av.