Riktig kärlek?

Åt mig? nu? snart? har känt på mig att de ska snart hända, nya, underbara saker i mitt liv... Allt pekar på att det är åt det håll jag är påväg, hoppas känningarna är rätta. Efter allt som hänt, ska nu solen nu börja lysa över mig igen. Börja se framåt, få nytt i mitt liv, flytta från eländiga Gammelbacka och få min älskade katt, som jag inte hittills fått ha. Jag väntar och väntar på dessa förändringar, det väntar på mig bakom hörnet... Tror ni??

Igen...

En sömnlös natt och blev hemma för att få sova lite mer, undrar när min sömn skall bli normal. Idag ändå nåt roligt, min äldsta dotter kommer hit ikväll, det är sånt jag ser framemot. Dessutom närmar sig vår resa till Tallinn, som vi skall på på söndagen...
Igår träffade mina 2 äldsta döttrar i stan, det piggade också väldigt mycket upp mig, blev så väldigt glad att se dem.

Känns redan i kroppen

Av att jag lite tränat mina många års otränade muskler på konditionssalen idag... Men bra kändes det, hon som gjorde åt mig mitt program där var jättetrevlig och programmet är inte alls för tungt för mig. Lovade gå där 2 gånger i veckan, annars är det ingen ide´. Fredag igen, då när jag är ledig. Skall bli roligt!!

Sista dagarna i November

Är här, måndag igen, och mitt humör är lika svart som en måndag. Solen lyser ute, men mitt hjärta gråter. Inget går som jag tänkt mig, känns som alla igen jobbar emot mig, lyckan borde ALDRIG få bero på andra, inte ens sin egen familj... Idag är det konditionssalen som gäller, har packat väskan med mina nya kläder och tossor, är redo att träna igen, efter många års paus.

Svårigheter

I livet stärker, gör dig till en starkare mänska, har man inga svårigheter då är man jämt på samma nivå., och utvecklas inte heller. Eftersom jag har haft en massa svårigheter den senaste tiden betyder det att jag är starkare, klarar av en massa saker och dessutom de finaste: Jag har en fin tid framför mig, för vem ser bara regn hela tiden? Nej, sen när solen lyser så kan den göra det länge, det tror jag på! Jag har ännu allt det underbara framför mig i mitt liv, det som är värt att vänta på!!