Mars snart slut

Våren borde vara här, det känns de dagar solen riktigt värmer, men mornarna har varit ännu kalla så då är det inte så värst vårigt.
Har idag varit åtminstone 3 timmar på hvc, först besök till hälsovårdare, sen läkare och sen ännu till Röntgen, blir helt slut av dessa återkommande besök där, först av att få gå med ont i ben och höft, sen väntan och åter väntan...! Nu fick jag inte många dagar mera sjukledigt, jag är så arg för när jag inte kan ta mig till jobbet på annat sätt än med buss, även då blir jag att gå, läkaren sa bara att jag inte kan få mera sjukledigt eftersom det är en långvarig "krämpa" jag har, och enligt henne, borde jag ta bilen till jobbet..... HAH... vilken jävla bil???
Är så irriterad på att ha så här ont, vill ju till jobbet och kunna gå vart jag vill utan den eländiga smärtan jämt!!! Imorgon måste jag ringa till Fysioterapin för att få tid dit, inte för att jag kan förstå hur det kan hjälpa mig, för felet jag har i höften är medfött....

Igen fredag

Tycker nog det är fredag nästan jämt, ingen dag jag precis väntar till, förutom att jag då har min bastutur, det gillar jag ju, men annars är fredagen trist...! Har idag denna soliga vårdag varit till Kvinnogruppen, det känns så skönt att få prata ut där om sina bekymmer och känna det stöd man får där, när man inte är ensam om sina bekymmer.
Annars, enda planen jag har för detta veckoslut är då att fara till min kära mamma imorgon. Där är bra att vara, känner mig välkommen där, både av henne och hennes husdjur. Alltid får jag god hemlagad mat där och kaffe på, och förståss en pratstund, som jag saknar eftersom jag bor ensam och inte har så mycket umgänge på dagarna, ännu sämre är det nu när jag varit bort från jobbet pga min sjuka höft, sprutan jag fick på onsdagen av läkaren har inte ännu hjälpt något, går ännu och haltar jättemycket.

Sjukledig

Var till läkaren idag efter att igen ha ont i höften och inte kunna fara till jobbet, fick spruta och hoppas den börjar verka efter några dagar. För dethär att bara vara hemma är inte min melodi, det blir väldigt ensamt och långtråkigt i längden. Denna vecka har jag ännu planerat träff med min väninna och en tur till mamma, för att inte vara så ensam jämt. Dagarna här hemma har gått med att se serier och filmer från nätet.
Nu är våren här men vädret har varit kallt och snöigt, så våren får vi ändå ännu vänta på, tyvärr.

Känslan

När man känner att ALLA hatar en, man är helt utstött, ingen bryr sig på riktigt om en.... Den känslan har jag idag, Jag är inte välkommen till dotterns konfirmation i sommar, jag har väl varit en riktigt dålig mor åt mina 4 barn enligt exets och hans släkts åsikt, enligt dom är jag inte värd ens att vara på mina barns viktigaste händelser i livet, så vad skall jag då göra? Gräva ner mig, utan att nån ser mig mer. Ingen bryr sig ändå.

Ny vecka

Hade 2 av mina kära barn här på veckoslutet, det var ju väldigt trevligt att ha helst några av dem här hos mig. Det gick igen väldigt snabbt, nu är det redan onsdag och jag är hemma från jobbet, igen pga av min sjuka höft som igen varit krånglig och gör ont att gå och göra vissa rörelser. Tycker inte alls om att ha ont, och därför missa arbetet. På måndag träffades Måbra-gruppen på en restaurang här i Borgå, vi fick äta goda kakbitar till kaffet där, mysigt joo, men hade så ont i magen och ryggen så jag var bara en timme med där, de skulle ta en runda på konstutställningen på Konstfabriken efter kaffet medan jag stack hem.
 
 
Kaffe med en fräsch Mango-ost kaka fick vi på restaurang Vitriini