2 dagar kvar

Jobb idag och imorgon sen börjar min ledighet för denna sommar. Annars hoppas jag på fint väder och att få umgås med mina vänner så jag får en minnesvärd sommar, det är inte mycket jag begär. Det är mulet idag efter en solig och varm Midsommarhelg ändrade vädret totalt. Hoppas arbetsdagen går snabbt är så trött...

Arbetsdag

Härligt att gå till bussen i detta underbara sommarväder, njuter av all grönska och fågelsången ute på morgonen. Det var en konstig arbetsdag, det bjöds på kaka av en som hade födelsedag, sedan efter morgonsamlingen började jag med 2 andra tjejer gå igenom en massa lådor med saker som mänskor hämtat till lopptorget, och det är inte något litet det. Blev väldigt svettig att att sortera lite av dessa, sedan vid halv 12 började jag vänta på att få skjuss till Illby för att få lunch, nähä, ingen skjuss, men efter halv 1 kom en paketbil som jag fick åka med i till Noark, verkligen gott med mat sen, sedan väntade jag 2 timmar förrän jag fick skjuss tillbaka till stan, så kan det gå.

Midsommarveckan

Är här! Den alltid lika efterlängtade, för mig, då jag drömmer om romantik och ljusa nätter.. Vet inte hur denna midsommar kommer att se ut. Nu är det igen måndag, idag får jag pengar till mat så jag ska iallafall köpa lite mat, det har varit väldigt dåligt den senaste tiden med den saken. Önskar nu solen skulle komma fram bakom de tjocka molnen där ute.

Vilodag

Efter 2 nätter med lite sömn tog jag vilodag idag, hoppas jag sover inatt så jag kan fara till jobbet helst då. Vädret har varit toppen, men har bara varit inne idag och vilat. Imorgon har det utovats regn och kanske åska, men skönt sen är jag igen ledig..

Sol ute men sorg inne

Denna dag är det soligt och ganska varmt. Men jag mår urdåligt av alla händelser som hänt den senaste tiden. Är så lessen, besviken och allt ser mörkt ut just nu. Men jag hoppas jag snart hittar ljuset igen och borta från detta mörker som tar bort min livsglädje och kärlek till mig själv.