Veckan

Har varit dötrist, har bara varit hemma, inte träffat nån, så blev så glad när min syster ville komma ut på öl med mig på lördag kvällen. Jätteskoj att få komma lite bort, prata med nån och se mänskor. Vi var på 2 olika restauranger och en grill och äta, vi var båda döhungriga, gott var det.
Denna söndag har jag igen bara myst framför teven och varit inne med Hugo-kissen. Snöat har det hela dagen igen. Imoron är det redan näst sista Februari, går igen till Mariagården på deras goda lunch.

Snöyra

Från vårväder till full snöyra, det är tydligen vädret i Februari, det snöade igår och fortsätter idag. Har bara varit inne, men nu gapar mitt kylskåp helt tomt så måste ta mig ut och handla lite ätbart, men när jag tittar ut så lockar det inte så värst. Dagarna här hemma känns så långa och trista, när jag haft handen sjuk och varit hemma från jobbet, men handen känns nog bättre redan, som tur. Snart är det igen veckoslut, men för mig ser väl de dagarna ut som alla andra... Tyvärr, inget skoj i sikte detta veckoslut.

En liten olycka

Var igår och äta till församlingshemmet och föll i backen, det var snöigt och väldigt isigt. Handen blev sjuk till kvällen, var idag sen till Hvc och fick bandage och värkmedicin, måste även vila handen så jag är sjukledig denna vecka. Inget roligt alls dethär, var efter läkar besöket till Mc Donalds på en hamburgare, det var ändå smaskens och piggade lite upp mig, Annars har vädret varit idag underbart, snart är våren här!!

Trötta dagar

Jobbat igen 2 dagar, det har känts extra tungt, eftersom nätterna varit mera vak än sömn... Vet ej varför. Har mycket pågång i mitt liv just nu, förändringar osv. Det gör säkert sitt det med. Är väldigt nöjd över dessa vackra soliga dagar vi fått njuta av. Annars går livet ganska i samma spår som förut.

Ett veckoslut i Februari

Hade jag min näst äldsta kära dotter här några dagar, mysigt med nån här, att laga mat åt och äta med osv.
Sedan hade vi även träff med min väninna, det blev god mat och flera skålar hos henne på lördag kvällen, före vi begav oss till ett dansställe in i stan. Måste säga att det nog var roligare att vara hemma hos henne än där på restaurangen, men en rolig sak hände ändå, min kära syster dök opp, vi pratade lite men for sen hemåt, jag var så trött när jag börjat firandet redan på eftermiddagen.
 
 
 Min väninnas härliga hundvalp
 
 
Min busiga Hugo kisse