Sista veckan i Maj

De varma dagarna har fortsatt, har jobbat nu 2 dagar denna vecka, efter jobbet idag onsdag hade jag träff med dottern i stan, vi skulle ta en glass nere vid ån, men deras kortmaskin kunde inte ta betalt med mitt kort, så besvikna fick vi gå annanstans på glass, så det blev bara på torget, som inte alls var lika mysigt och skönt. Efteråt körde jag hem henne, på vägen hem stack jag in mig till en stor affär för att göra några uppköp. Svettigt i en bil utan luftkonditionering en varm dag, så skönt med en dusch när jag kom hem. En dag jobb ännu denna vecka.

Shoppa shoppa

Äntligen måndag, pengar kom och får tanka bilen och köpa gåvor; dottern som ska konfirmeras och en kompis som fyller 50 ska ha gåvor, alltid händer det att jag köper lite mera än vad jag tänkt, nu även så. Men är nöjd när uppköpen är gjorda, nu är det bara att vänta på festerna som skall komma. Roligt roligt med fester!!! Det piggar verkligen opp, ska ha min nya klänning på sedan, så roligt att få klä upp sig lite!!!

Söndagsfunderingar

Har ordentligt börjat fundera på mitt liv och har märkt nu igen en gång, att för att få nåt att hända i mitt liv så måste jag SJÄLV ta mig ut från lägenhetens 4 väggar och hitta på saker, vara modig att göra saker ENSAM, ingen kommer och ringer på dörren och tar mig med ut på skoj, om jag inte själv tar steget. T ex igår, så for jag själv på "äventyr", bra att cykeln fungerar, fastän bakringen läcker....Dagen blev speciell och njutbar för att jag vågade göra saker för mig själv. Det känns så bra, att ta det steget, det har varit tungt och svårt för mig en lång tid, så därför känns det bra att bara göra saker, utan att tänka så mycket på om och men...!!
 
 
En bild ännu från igår, från Hammars
 

Lördagen

Hade tur att få låna lite pengar av syrran så jag besökte SEO där firas detta veckoslut 40-års jubileum, vädret är toppen, mycket mänskor i farten, många med sina hundar. Även ett Får och ett söta Lamadjur besökte Hammars Seo idag, var helt skönt att cykla nog, tog sen strandvägen hemåt ochv stannade vid den vackra stranden och fotograferade. For sen till baren här bredvid jag bor, de hade musikbingo och en kompis var där så hade sällskap med honom en stund, de var helt trevligt. Haft en fin lördag idag!
 
 
Hammars med alla fina båtar
 
 
 
 
 
 
 
Hammars strand, där var barn och simmade

Besvikelsen är stor

Hade tänkt idag fara och shoppa gåvorna till festerna som jag skall till 9.6, och imorgon skulle jag cykla till Hammars på SEO:s 40-års jubileum, inget blir av eftersom inga pengar har inkommit på kontot, är jätteledsen och besviken, har knappt nåt att äta heller, så det blir inget skojigt veckoslut precis.