Lördagen

Hade tur att få låna lite pengar av syrran så jag besökte SEO där firas detta veckoslut 40-års jubileum, vädret är toppen, mycket mänskor i farten, många med sina hundar. Även ett Får och ett söta Lamadjur besökte Hammars Seo idag, var helt skönt att cykla nog, tog sen strandvägen hemåt ochv stannade vid den vackra stranden och fotograferade. For sen till baren här bredvid jag bor, de hade musikbingo och en kompis var där så hade sällskap med honom en stund, de var helt trevligt. Haft en fin lördag idag!
 
 
Hammars med alla fina båtar
 
 
 
 
 
 
 
Hammars strand, där var barn och simmade

Besvikelsen är stor

Hade tänkt idag fara och shoppa gåvorna till festerna som jag skall till 9.6, och imorgon skulle jag cykla till Hammars på SEO:s 40-års jubileum, inget blir av eftersom inga pengar har inkommit på kontot, är jätteledsen och besviken, har knappt nåt att äta heller, så det blir inget skojigt veckoslut precis.

En dag ännu

 
Buketten med Vitsippor jag fick av barnen på Morsdag
 
Onsdag idag, veckan har gått väldigt snabbt, arbetsdagarna med, särskilt när jag inte jämt behövt handarbeta utan fått vara på andra avdelningen, gillar mera att packa och sätta ihop delar. Väntar på veckoslutet, för har tänkt shoppa lite på fredag, fara cyklande till Seo Hammars på lördag när det har 40-års jubileum där, nu när jag varit så mycket lugn och hemma så vill jag nu göra något!! Skönt att de är bara en arbetsdag kvar, hoppas även den går lika snabbt.

Måndag med sol och värme

Har även idag sovit en massa, energin är väldigt låg, men energin blev högre efter en kopp kaffe och jag gick till bibban och läsa tidningar, fick även med mig 2 nya böcker. Efter det besöket tänkte jag att jag måste kolla till min cykel, nu när det är så fina dagar sku de vara härligt med en cykeltur ner till sjön, så jag pumpade luft i ringarna och tog en liten tur för att kolla den, blev jättesvettigt även efter en mini-tur, men ska försöka ta en cykeltur till Hammars på veckoslutet, då det även utlovats toppenväder!!

Hur trist

Detta veckoslut har ändå varit, jag mådde hela lördagen jättedåligt och sov mest.... :(
Nu är det redan söndag och vädret är ju toppen, men hålls inne, har sovit halva dagen, är så deppig nu igen, har ingen ork och lust med nåt, denhär tiden på månaden. Skönt att en ny vecka börjar snart, mår oftast bättre dagarna jag far till jobb och mitt liv har en mening.