Vilken tisdag

Denna veckas tisdag var ingen bra dag, med tanke på att FPA drog in mitt bostadsbidrag pga en årsjusterings lapp jag enligt dom inte hade skickat in åt dom... men jag minns bra att jag fyllt i lappen och skickat den för länge sedan.... Så jag var urförbannad, kan inte förstå hur något sånt kan hända, hur går inte posten fram? Följderna är ju svåra för mig ekonomiskt nu för detta. Får kämpa med mindre pengar nu. Sedan fick jag ny internet och det var inte de allra lättaste heller att få det att fungera i 2 datorer och teve, men efter många försök lyckades det till sist. Telefonen fungerade inte när jag skulle ringa till FPA och prata om detta med bostadsbidraget, så det var ett missöde och elände till denna tisdag. Nu är det onsdag, var på jobb som vanligt, och imorgon är det Valborgsmässoafton.

Sista dagarna i april

Snart har vi Maj månad här, och jag med hopp om en härlig vår och ännu härligare sommar! I går var jag på Amway - föredrag till Mäntsälä, han som var där och berättade pratade på engelska, men en kvinna översatte honom till finska, så jag hörde allt han berättade 2 gånger... Intressant var det, och han var bra på att prata. Efteråt åkte vi hem med den bil vi kommit med och sen åkte jag hem med min vän.
Idag måndag, har jag inget annat gjort än varit till butiken, kopplat ledningar fast i miit nya modem som skall imorgon sättas i bruk, sedan var jag till Hvc till tandläkaren, gjorde en aning ont när de borrade... Nästa gång skall jag först i augusti och borra andra hålet jag har.

Regnig söndag

Vaknade jag idag upp till, sov idag längre än till det normala 6-7, för har varit mest vaken inatt, fick inte helt enkelt sömn. Igår på lördag var jag på datorn, tittade sen på kvällen på teve och bandat program från digiboxen. Fick just veta att jag skall till Mäntsälä idag på en Amway-presentation, får skjuss dit, roligt med söndags program, vädret är trist osv är söndagar lite sega. Imorgon igen sen en ny vecka, min börjar med nåt "trevligt", tandläkarbesök.

Bättre dagar

Har jag nu haft, torsdagkväll bastu med en vän och fredag ut på sjön och till en härligt ställe på en holme, skulle förståss varit ännu skönare om det varit sommarvärme..men de var skoj ändå och njöt att få komma ut lite! Härligt med sådana vänner!! Igår på kvällen var jag hemma, hade min egen bastukväll här och tog det lugnt. Nu är det lördag, skall just kolla om det är så varmt att man kan sitta ut på balkongen, så tar jag kaffe där! Annars inga planer för detta veckoslut. Om några dagar är det Valborgsmässoafton, har inga egentliga planer för den kvällen, jobbar på dagen, en kortare dag. Sen på fredag på 1:sta Maj kommer barnen.

Med önskan om en bättre dag

Började onsdagen, många skrev på mesen åt mig genast när jag vaknade, det började ju bra..!! :) Igårkvällen var däremot en sådan jag helst vill gömma och glömma, så svår var den för mig. Men idag har det härtills varit en helt bra dag, är hemma en sväng och skall just ta bussen ner till stan tillbaka, vi har seminarium med Oriflame ikväll på restaurang Björnligan, tänkte delta för att jag har någon kvälls sysselsättning. Vill helst undvika sådana kvällar som jag hade igår! Det går ju bäst om jag har program. Får se hur denna vecka fortsätter....!!