Snöstorm

Har det utlovats till imorgon, mig gör det ju inget som håller mig bara inomhus.
Hade en kompis här, vi pratade om att i nästa vecka när jag får gå med en krycka skall vi gå till restaurangen här bredvid, tycker nog verkligen jag är värd det efter alla dessa dagar här inomhus, har inte ens firat nyår på något sätt...
Så jag ser framemot ett annorlunda liv härefter, men vartifrån jag får energi och ideer till det är en annan sak, eftersom jag nu är trött och less på detta. Vill ha en förändring, vet inte var eller hur jag skall börja bara. Dagarna har gått som förut denna månad, med böcker och serier från Netflix, annars skulle tiden gå väldigt långsamt.

Vacker söndag

Vaknade med en sol som lyser och -10g grader kallt idag. Igår njöt jag mycket när barnen var här några timmar, vi drack kaffe, såg på roliga djurvideon osv. De hade varit till matbutiken och köpt åt mig det jag behövde, så klarar jag mig igen några dagar. Annars har jag igår läst en tjock bok i flera timmar, klockan var nära 12 på natten före jag lade den bort, ibland är en bok så bra, så jag har svårt att sluta. Jag njuter just nu bara av det; att ha en bra bok med mig där i sängen jag ligger, tiden går då jättebra, tänker inte heller på min situation just då eller nåt annat som känns svårt, böcker är jättebra just till att få tankarna bort från otrevligheter. Rekommenderar!! Har även 2 andra böcker på kommande från bibban som jag reserverat, roligt!

Nåt som gläder mig

Nu gäller det verkligen att noggrant titta efter vad som gör en glad dessa dagar, för att orka.... Alla dagar ser så väldigt likadana ut, väntar bara på att allt snart skall ändra sig, att jag inte mera behöver känna mig såhär utanför...Allt händer därute...Utan mig... Jag sitter bara här inne dagarna långa....
Denna vecka var min syster här en sväng, imorgon får jag vara lycklig, får ha barnen här några få timmar, härligt, att inte jämt och ständigt få vara ensam, att ha ingen att prata med, vet inte hur jag skall stå ut, månaden känns lång när dagarna är såhär sega, enformiga.
Jag vill verkligen ha ändring snart, först jobbet, men vet ju att sjukledigheten ännu skall fortsätta in i Mars, känns som ett stort lidande för mig, vet inte hur jag skall orka bara vara hemma. Kanske det blir bättre bara jag kan mera röra på mig, att jag inte känner mig som dethär är mitt fängelse?

Ut från huset

Vilken lycka, en väninna kom med bilen och tog mig med ut, känns som jag inte varit ut på väldigt länge, det är 2 veckor sen julafton, när jag var till min syster.
Nu blev det cafe där jag inte behövde alls halka ute när det har parkering under jorden, vi mös med 2 muggar kaffe och nåt gott till, förrän jag sedan sade att vi går en sväng även till mataffären, min väninna fick plocka i shoppingkorgen det jag ville ha, försökte gå en kort länk i den stora butiken, tungt med kryckorna. Sedan hem igen, kändes bra att komma hem igen efter att få vara ut en sväng, men mådde inte så värst bra sedan, kunde inte äta mat alls...
Ny dag igen idag, skulle behöva hjälp med vissa saker, men har inte fått den, så det känns inte bra.

En dag i taget

Har verkligen inte så mycket att blogga om, alla dagar ser likadana ut här hemma... Drömmer om dagen när jag får igen röra mig fritt utan stöd och hur jag sen skall njuta av att få gå utan kryckan som jag använt största delen av förra året. I Februari behöver jag inte mera gå med stöd, så det blir en stor lättnad, men tiden känns oändligt lång tills det. Har läst en bok per dag nu, även kollat filmer och serier på Netflix, vilat och bara surfat på nätet, i brist på annat. Hade mamma här igår, hon hade mat med sig, bök åt mig, vi drack kaffe, aj vad det var trevligt med sällskap och att få nån att prata med.
Tänker nu såhär, att jag uppskattar allt mer ett annorlunda liv efter detta hemmasittande denna månad, bara bra.