Lördag, sista denna Juli

Har varit krasslig i magen nu 3 dagar, sku få räcka nu! Imorgon är det för mig en stor dag, borde på nåt sätt få hem min lilla söta familjemedlem Laku-kissen. Idag har det varit vila, hoppas jag imorgon orkar ta itu med allt före kissens ankomst, här krävs en hel del göra., eftersom jag varit borta denna vecka och sen sjuk... Men jag fick kraft idag, skall på födelsedagskaffe till en bästis, kul.
 
 
Kissen jag väntar på att få gosa om, ge kärlek och det den behöver!
 

Juli är snart slut

Och jag har haft de bästa dagarna på hela sommaren denna vecka, varit bortrest på en holme i 2 nätter, njutit av sjön, värmen, god mat och trevligt sällskap. Härligt att jag äntligen fick göra det som jag så längtat efter!!!
 
 
Här syns bastusidan av huset och bryggan jag tog sommarens första dopp ifrån!
 
 
Utsikt från stranden
 
 
Båtbryggan med båten vi kom med
 
 
Varmt eller kallt vatten? Det var nog i svalaste laget...
 

Ny vecka igen

Näst sista veckan i Juli är här, snart är hösten igen här, och den ljuvliga sommaren som jag väntat på hela året är igen förbi. Tyvärr har jag inget gott att säga i nuläget om denna sommar... Alltid har jag tänkt när sommaren börjar: Nu ska de bli den underbaraste sommar jag varit med om... Men nej, får nog bli besviken igen, tyvärr. Men nu har vi en ny vecka här, ett oskrivet blad i livet, det som jag vet vad är idag, vet vi inte är även imorgon. Måste försöka sa med tillförsikt att allt ordnar sig till det bättre för mig.

Se de bra

Tänkte jag när allt ser så mörkt ut i mitt liv just nu, det ringde på dörren och en man kom in som skulle fixa min vattenkran i köket, som läckte mycket. Så har jag helst en sak på bättre sidan.
Otroligt att denna sommar som jag såå väntat på och sett framemot bara mest visat dåliga saker för mig, har inte fått njuta av sommaren som jag skulle vilja. Har inte träffat vänner eller något sånt, alla är upptagna med sitt. Men jag är glad sen i Augusti då börjar igen vardagen och får jag en fyrfotad vän i mitt liv!