Funderingar inför hösten

Snart är Augusti slut, redan på fredag denna vecka, känns så ledsamt när sommaren igen är förbi, det har varit en väldigt slö sommar för mig, pga hettan som jag lidigt av här inne i min lägenhet och så av min sjuka höft som har gjort att jag mest ville vara inne och stilla. Inga super roliga saker har hänt denna sommar, så det är vemodigt att nu igen gå mot höst och mörkare tider. Sommaren är den årstid jag alltid längtar efter, tänker att det ska bli en super härlig sommar med mycket skratt och upplevelser.... Men inte denna sommar.
En ny vecka är här, och jag är även ledsen över att få ge tillbaka bilen jag lånat över sommaren av min pappa, var idag och laddade busskortet åt mig, för på onsdag skall jag med buss till jobb igen.
Förra veckan var en helt normal vecka, inget extra hände som är värt att nämna här. Nu väntar jag på att snart få gå på lunch till församlingscentret, måndagens höjdpunkt!

Trevligt veckoslut

Förra torsdagen kom min äldsta dotter till mig, jag lagade Snålsoppa åt oss, en rätt jag aldrig lagar förut, gott blev det. På fredagen hade vi bastukväll och mys med godheter och film, vi skrattade även en massa, som jag inte gjort på länge. På lördag rensade vi lite i klädskåpen och förde en massa kläder till UFF insamlingen, efter det blev det glass till belöning åt oss. Vi var även till matbutiken på lördag förmiddag och handlade ingredienser till Tortilla som vi sku äta till mat. Det blev så lyxigt när dottern dukade och lagade allt klart när vi skulle äta, och jag fick bara sitta till bords och njuta av våra Tortillas som var vegetariska, men läckra var de.
Veckoslutet gick väldigt snabbt, för plötsligt var det sedan igen söndag och hon skulle åka hem, kändes sedan så tomt att igen bli ensam här. Vi hade verkligen ett bra veckoslut tillsammans, härligt!

Barnveckoslut i Augusti

På fredagen väntade jag med spänning på mina 2 yngsta barn som skulle anlända, hade redan på torsdagen efter mitt läkarbesök handlat all mat till veckoslutet, och med hjälp av min yngsta dotter via Whatsapp fått alla godheter köpta. Hann även till Kvinnogruppen före de anlände efter kl. 15. Sedan åt vi Maletköttsoppa före det blev bastudags. Detta veckoslut bestod av glass, andra godheter och av lyckan att få ha mina små kära här hos mig, det värmer alltid! Nu är det igen måndag, tar det bara väldigt lugnt och väntar på arbetsdagarna denna vecka, som ger mig så mycket.

Torsdag

Arbetsdagarna är förbi för denna vecka, jobbade in denna torsdag på måndagen så jag kan fara till läkaren för mitt sjuka ben. Har hänt konstigheter på min Facebook, som om nån annan varit på mitt konto och gjort vänförfrågan, men i varje fall så tog jag bort denna mystiska typ och böt lösenord, så de så. Imorgon fredag väntar jag mina yngsta barn hit, och det skall vara varmt idag och imorgon sådär 30 grader, nej gillar inte. Har njutit nu när det några dagar varit svalare, även inomhus. Det är även kvinnogruppen imorgon, vet inte ännu om jag far, har ju annat att syssla med när barnen kommer.

Jobbet börjar

Veckoslutet är förbi, jag tycker det är skönt, även att min "semester" är slut, även värmen är förbi, idag har det varit lite på 20 grader, väldigt skönt. Dessa dagar har det hänt både bra och dåliga saker, banken meddelade att jag får alla pengar tillbaka som tjuvar stal från mitt konto, EN GLÄDJENYHET! men sen kom ett mindre roligt brev samma dag, som jag inte vill nämna här.
Detta veckoslut har jag som vanligt läst och sett någon film, varit på datan, varit hemma. Fick läkartid till torsdag så jag jobbar imorgon måndag in den dagen istället, hoppas verkligen jag nu får hjälp för mitt ben som bara blivit sjukare denna sommar. Så glad över att jobbet börjar, att få träffa arbetskompisarna och att få känna sig lite nyttig, och ha en rutin i vardagen, det är viktigt för mig.