En dag i taget

Gått vidare med ärendet, hoppas det gör gott åt mig att få prata med mänskor i min omgivning som på något sätt kan påverka här i vårt samhälle. Mår inget bra alls, men det var så stort slag för mig att inse vad detta bedrägeri innebär för mig och mina nära och kära, de är ju inte bara jag som får lida för det skedda. TYVÄRR!!! jag vet inte hur länge det kommer att göra såhär ont i mig. Känslan är som att ha fått ett stort ämbar isvatten över sig, men känslan som kom efteråt sitter bara i hur länge som helst... Det är värst, vet ju inte hur länge kag kommer att vara i denna känsla, av osäkerhet och av att blivit så sviken av en man jag litade på och berättade ALLT åt.... Känslan är obeskrivbart hemsk!!!

Efterdyningar

Känner att jag har mycket som behöver komma ut efter dethär som hänt mig nu. En sak jag kan göra är att varna andra att de inte faller för dessa bedragare som först verkar vara de härligaste som finns...före man kommer på vad de är egentligen för typer...och OM man kommer på det alls. Värst är ju om man går i fällan och gör de som de säger och vill. Jag kan be lokaltidningarna skriva om detta, de är ju ett sätt att varna och få mänskor mera vaksamma när de nätdejtar, det finns även en massa sidor på nätet, men mest utländska har jag hittat som direkt "hänger ut" dessa typer på deras sidor. Men jag tror om jag gör nåt bra så kommer smärtan att minska, nåt, att jag har nåt att tänka på, istället för all sorg och besvikelse och ilska han orsakat mig. Kan inget annat göra än försöka mitt bästa. Hoppas tidningarna är intresserade av detta mer och mer utbredande problem när internet är en del av vardagen för de flesta, så är det ökande problem på många plan. Vi måste bara bli mera vaksamma och försiktiga när vi har kontakt med mänskor över nätet!!

Scammer

Med tanke på mitt förra inlägg här på bloggen, ska jag berätta mera om detta fenomen, nu när jag vet mera om dessa bedragare som lurar på oskyldiga, lätta offer på olika kontaktsidor på nätet. De söker upp ett lämpligt offer, oftast nån som blivit änka/änkling eller en frånskild mänska. Då kanske man är mest sårbar och kanske är ett lätt offer för deras verksamhet, som går ut på att snabbt få en känslorelation till stånd och de kan dessa bedragare enkelt göra för de kan ha färdiga texter de tar till när de skriver åt dessa offer, som lätt faller för dessa ljuva kärleksbetygelser och lovande av guld och gröna skogar, i detta skede, när allt verkar vara för bra att vara sant, så är det även så!! Det är INTE sant, de luras. De värsta är att den profilbild osv de har på dessa sidor även på Facebook är inte alls av dem själv, utan en bild av vem som helst, som de hittat fina bilder av...de snor bilder av oskyldiga mänskor, som satt ut bilder på nätet. Jag blev utstatt för detta och vaknade upp först när jag tittade på ett program med Dr Phil, om dessa "Catfish"-fenomen, I slutet av dessa program jag tittade på, kom det upp i rutan en massa telefonnumror som man ska se upp med, dessa Scammer använder av,  numror som t ex till U.K. börjar med 44 och om det är 07 efter är risken MYCKET stor att denna typ är en scammer, Numret man ringer till behöver inte alls ligga i U.K. utan VARTSOMHELST på jorden!!! Och detta betalar VI ovetande som ringer dessa nummer! Jag hade med det en otrolig tur, fastän jag mest var arg på Sonera, när jag inte kom fram med min telefon till denna man i England... Så jag fick inte heller några stora telefon räkningar pga detta. Tur i oturen kan jag säga. Men denna man kommer nog inte mera att försöka få pengar av mig, för det är de de försöker få, hittar på en massa orsaker till varför de behöver ekonomisk hjälp av just dig, som de älskar, och vill träffa, men oj, träffen blir ju inte bara av, av en massa orsaker. För det enda de vill ha är dina pengar, så skicka ALDRIG pengar till nån du träffat på internet!!! Härefter lägger jag av med allt som nätdejting heter, det är alldeles för farligt och riskabelt. För mig och mina nära och kära som kanske får lida för min skull!!!

Fake fake

Varning för oseriösa män på dating sidor!!!! Har blivit utsatt för en, och det känns INTE  roligt. Som tur har jag en vän som varnat mig och jag märkte att allt stämde, han är en "scammer". Tydligt och klart, hoppas jag kommer snyggt ur detta utan att mera behöva lida på nåt sätt!!!!