Fest

Äntligen var den väntade lördagen här, det blev sent före vi kom iväg till födelsedagen men bättre sent än aldrig, där skålade vi med Fresitan jag hade med, och så åt vi kakor och drack kaffe. Sen kom min en släkting dit och vi åkte med honom 9-tiden till Dansholmen. Det var bra musik ikväll, även, Forn Eldarnas Natt firades och det var en massa mänskor i rörelse, även bekanta, men lärde mig även att känna nya mänskor denna kväll. Dansade även, det var som vanligt super roligt att dansa. Efter dansens slut for vi ännu till stan till Barracuda för att fortsätta kvällen, där var inte så värst roligt, men vi var där tills de sade vi måste gå för de skulle stänga. Vi gick ännu till HesBurger, jag tog en kaffe bara, sen kom min väns man och de förde hem mig. Dök i säng, klockan var säkert något 4.... Var en händelserik kväll måste jag säga!!!

Onsdag redan

Halva veckan har igen gått..idag skall jag igen ta en sväng till stan, skall köpa en present åt en kompis som fyller år på veckoslutet! Väntar mycket på lördagen, först lite kalasande och sen blir det sista dansen för i sommar på Dansholmen; Forneldarnas natt med Tommys som skall spela, ska bli roligt. Fast egentligen borde jag inte ha så stora förväntningar till dansen, för då blir jag oftast besviken, tyvärr har de ofta varit så. Men denna vecka har varit lugn har mest varit hemma och myst när det ofta regnat ut! Hösten är här...

Igen söndag

Det är söndag och lugnt i huset, barnen for hem, det känns alltid så tomt och konstigt när de farit. Vi hade ett bra veckoslut, vi har inte gjort nåt extra, bara varit tillsammans här hemma, som vi vanligtvis brukar göra på barnens veckoslut. I morgon skall jag till optikern, hoppas få nya glasögon, hoppas jag hittar ett par snygga och med ett lämpligt pris. Sista veckan i augusti börjar imorgon...sen är de definitivt HÖST.. gillar INTE!!!

Veckoslutet

Barnen är här med mig detta veckoslut, igår hade vi bastu och hade maletköttpotatislåda till middag. I dag skall vi äta ugnslax med Koskenlaskija ost, men andra planer har vi inte för idag. Som tur är vädret ganska fint nu på morgonen, men det är inte så varmt mera. Men jag njuter av mitt veckoslut här med barnen.

Ser knappt något

Jag måste nu absolut få nya glasögon, ringde till optikern idag, fick tid till måndagen som tur. Måste bara få ordnat med betalningen också på måndagen, har inte sådana summor som behövs till det. Skall också börja äta en hälso joghurt som är ganska dyr, men med tanke på min mage och tarm så behöver jag den faktiskt, har inte fått eller betalat den ännu, tar sin tid med sånt alltid. Det andra jag gjort är att jag anmält till Engelska kurs till medborgarinstitutet som börjar den 9.9 på kvällen. Måste även få den betald och köpa boken till kursen. Mycket på gång som kräver PENGAR det är jobbigt...när skall jag börja jobba då? Borde även ta tag i det nu ordentligt, så skulle jag få lite mera pengar varje månad helst.