Fest

Äntligen var den väntade lördagen här, det blev sent före vi kom iväg till födelsedagen men bättre sent än aldrig, där skålade vi med Fresitan jag hade med, och så åt vi kakor och drack kaffe. Sen kom min en släkting dit och vi åkte med honom 9-tiden till Dansholmen. Det var bra musik ikväll, även, Forn Eldarnas Natt firades och det var en massa mänskor i rörelse, även bekanta, men lärde mig även att känna nya mänskor denna kväll. Dansade även, det var som vanligt super roligt att dansa. Efter dansens slut for vi ännu till stan till Barracuda för att fortsätta kvällen, där var inte så värst roligt, men vi var där tills de sade vi måste gå för de skulle stänga. Vi gick ännu till HesBurger, jag tog en kaffe bara, sen kom min väns man och de förde hem mig. Dök i säng, klockan var säkert något 4.... Var en händelserik kväll måste jag säga!!!

Onsdag redan

Halva veckan har igen gått..idag skall jag igen ta en sväng till stan, skall köpa en present åt en kompis som fyller år på veckoslutet! Väntar mycket på lördagen, först lite kalasande och sen blir det sista dansen för i sommar på Dansholmen; Forneldarnas natt med Tommys som skall spela, ska bli roligt. Fast egentligen borde jag inte ha så stora förväntningar till dansen, för då blir jag oftast besviken, tyvärr har de ofta varit så. Men denna vecka har varit lugn har mest varit hemma och myst när det ofta regnat ut! Hösten är här...

Igen söndag

Det är söndag och lugnt i huset, barnen for hem, det känns alltid så tomt och konstigt när de farit. Vi hade ett bra veckoslut, vi har inte gjort nåt extra, bara varit tillsammans här hemma, som vi vanligtvis brukar göra på barnens veckoslut. I morgon skall jag till optikern, hoppas få nya glasögon, hoppas jag hittar ett par snygga och med ett lämpligt pris. Sista veckan i augusti börjar imorgon...sen är de definitivt HÖST.. gillar INTE!!!