Skit får man bara

Jag blir så dåligt behandlad av den som jag hjälpt mest, hur känns det? helt skit!!!! skulle vilja dra nåt gammalt över mig, när man låter sig bli behandlar såhär dåligt Fy fan alltså. Som tur finns det även fina mänskor på denna jord, som lyssnar och hjälper på många sätt, men ändå ligger det negativa där ocg gnagar hela tiden, varför skall det vara så? mår bara så dåligt nu!!!

Kämpar på

Det är tungt att gå vidare utan min kära vän som hade kontakt med mig varje dag, många gånger till dagen. Det känns oändligt tomt och verkligen trist. Men har fått rådet att gå vidare utan honom, han är inte passlig för mig och vi har verkligen ingen framtid tillsammans, ändå känns det svårt och tungt att inte ha honom i mitt liv. och att kämpa varje dag utan den vänskap vi hade tillsammans. Tro att det skall hända nåt mera underbart i mitt liv, att jag skall finna en man som är menad för mig och som jag skall leva mitt liv med. Det är otroligt att tänka att det skall hända, men jag måste tro på det och ta en dag i taget, stärka mig själv och vara lycklig även som singel.

Midsommardagen

Det började igen med att krångla för mig när jag skulle fara iväg med bussen, läste om rutten bussen tar som far till dansplatsen på nätet, men det kom aldrig nån buss. Så gick in och tog reda på vilken rutt bussen egentligen tar, efter det gick jag och väntade på följande buss. Den kom sen nog och framme betalade jag inträdet och sökte upp min systers och hennes sambos fina, stora båt. Satte mig med dom sedan i båten och njöt av sjöutsikten. Resten av kvällen bestod av öl, dans, pratstunder, skratt...bekanta som jag pratade med, även nya mänskor pratade jag med. Kvällen var mycket givande, trevliga mänskor, super bra dansband och sist men inte minst att jag fick DANSA!!! Den bästa midsommardansen på länge måste jag nog säga!

Midsommardansen

Det första som hände idag när jag vaknade var att det kom ett sms med ett sorgebud, mormor har gått bort. Hon hade plötsligt blivit jättedålig och gick över till andra sidan igår kväll, min mamma och hennes syster var hos henne då. Vi har haft en massa begravningar i vår släkt nu, dethär är 3:dje för min mamma och hennes syster på en kort tid. Otroligt att det händer så mycket nu på en gång. Idag är det midsommardansen som jag tänkte fara till, fick också veta att en av mina vänner åtminstone är påväg, en lättnad att veta, att jag har nån som är påväg dit som jag kan prata med! Igår tittade jag på filmer, åt god mat, badade bastu och tog det riktigt lugnt. Idag skall jag sätta klackarna i taket...eller på dansgolvet, hehe....

Fredag med funderingar

Den är här, en av de mest väntade helgerna på hela året, iallafall för mig. Men den har inte varit så som jag väntat alls, jag är ensam hemma, har snaskat gott, sett film, läst och varit på FB. Sen senare skall jag ta min fredags bastu så som alla fredagar. Har funderat på livet för mig och även för de nära mig, hur livet kan ändras och svänga hit och dit, vad är det för mening med allt? varför skall endel mänskor få ha det så jättebra i livet och endel skall inte få ha nånting? varför skall det vara så orättvist. Jag säger inte att jag inte har nånting, för de stämmer ju inte, jag har ju tak över huvudet, mat för dagen, 4 härliga barn och fina vänner som bryr sig om mig. Men jag har i min närhet såna som har så mycket sämre, jag tycker det är för HEMSKT!!! Alla behöver vi kärlek på nåt sätt och vänskap och annat som gör livet värt att leva, hur orkar mänskan annars vidare i livet? Det är en stor och svår fråga. En helg som denna hjälper det mig att lyssna på glad dansmusik, då kan jag fantisera om nåt annat än vad livet just nu är. Det känns så tomt och händelselöst, särskilt på händelser som gör mig helt lycklig!