Sista maj

Är det idag, sen är det sommar, hoppas det blir varmt och skönt snart. Igår var vi i parken 2 gånger, fotade och filmade med telefonen mycket från det. Sen har vi ätit och druckit kaffe. Nu är det redan söndag och barnen har farit hem igen..Det gick så fort när min barn var bara en natt här denna gång. Imorgon ny vecka ny månad, ny start... Hoppas det blir en super härlig månad, med många härliga upplevelser!!

Avslutningslördag

Väntar mina kära barn hit bara de haft sina avslutningar. Då ska vi dricka kaffe och äta "mudcake", inte självlagad men iallafall,  vi firar med kaka när deras sommarlov börjar!! Jag har vaknat igen tidigt så jag hinner få mitt hem i ordning före de anländer, vet inte alls när... Här skall jag ännu dammsuga osv. Har inte sett mina barn på 3 veckor, så lessamt har jag haft. Skall bli härligt att få krama dom igen!!!

Pellinge

Äntligen, denna efterlängtade fredagen är här!!! Start kl. 9.30 från Församlingshemmet och start mot paradiset; Pellinge!!! Trevligt en vän var också med och vi satte tillsammans hela resan dit. Väl framme gick vi på Avslappning-stretchning och jag höll på att somna... Lite efter 12 var det lunch, jag var då jätte hungrig och det var gott med broilersås. Efteråt ville jag absolut ut till stranden och njuta, blåsten var kall men jag fick ändå foton. Snabbt var också den dagen över, alldeles för snabbt enligt mig, skulle gärna övernattat där ännu!! Så skönt var där nog.

Ute i solen

Har idag njutit av solens värme, även luften har blivit så varm redan. Så äntligen är sommaren här, och enligt kalendern om några dagar! Idag har det även blivit mycket snaskat godheter, så jag njuter av livet åtminstone på det sättet. Imorgon är fredagen jag så väntat på då äntligen här, jag får åka till härliga Pellinge!!! Ooh vad jag ändå skall njuta, och fotografera det vackra där!! Skall bli toppen!! Annars också mår jag ganska bra som bäst, livet har börjat gå mot det ljusare sidan i vissa saker för mig. det känns fint. Kanske jag äntligen går åt rätt håll i livet?

Sanningen

Är inte alltid så lätt att svälja, att få höra saker som man inte kunnat vänta sig om en mänska i ens liv, en som faktiskt får en att inse, att det bästa som hänt är just det som hänt, fastän det gjort så ont, så förstår jag äntligen att DET VAR BÄST SÅHÄR!!! Har märkt att jag måste inse och förstå och få medhåll för att själv kunna gå vidare, fast de gör ont..!!! Det har varit en omskakande eftermiddag pga detta "uppvaknande". Har även haft en annorlunda arbetsdag, vi var till Konstfabriken och såg på utställningen där, gick längs ån tillbaka, fotograferade med nya telefonen, den tar fina, tydliga bilder! Efter jobbet träff med väninnan, nu matdags.