Sista maj

Är det idag, sen är det sommar, hoppas det blir varmt och skönt snart. Igår var vi i parken 2 gånger, fotade och filmade med telefonen mycket från det. Sen har vi ätit och druckit kaffe. Nu är det redan söndag och barnen har farit hem igen..Det gick så fort när min barn var bara en natt här denna gång. Imorgon ny vecka ny månad, ny start... Hoppas det blir en super härlig månad, med många härliga upplevelser!!

Avslutningslördag

Väntar mina kära barn hit bara de haft sina avslutningar. Då ska vi dricka kaffe och äta "mudcake", inte självlagad men iallafall,  vi firar med kaka när deras sommarlov börjar!! Jag har vaknat igen tidigt så jag hinner få mitt hem i ordning före de anländer, vet inte alls när... Här skall jag ännu dammsuga osv. Har inte sett mina barn på 3 veckor, så lessamt har jag haft. Skall bli härligt att få krama dom igen!!!

Pellinge

Äntligen, denna efterlängtade fredagen är här!!! Start kl. 9.30 från Församlingshemmet och start mot paradiset; Pellinge!!! Trevligt en vän var också med och vi satte tillsammans hela resan dit. Väl framme gick vi på Avslappning-stretchning och jag höll på att somna... Lite efter 12 var det lunch, jag var då jätte hungrig och det var gott med broilersås. Efteråt ville jag absolut ut till stranden och njuta, blåsten var kall men jag fick ändå foton. Snabbt var också den dagen över, alldeles för snabbt enligt mig, skulle gärna övernattat där ännu!! Så skönt var där nog.