Sångkväll

Denna onsdag, gick jag på evenemanget "Kom som du är syster" på Svenska Församlingshemmet, ångrar inte de alls, för de blev en känslofylld kväll för mig, vi sjöng vackra sånger från boken "Ung Psalm", gillar de verkligen, har flera gånger haft turen att sjunga just från den sångboken på kyrkans evenemang, först blev det mat, en god sallad med bl a lax och små potatisar i, och ett gott bröd till, sen kaffe på.
Sedan hade vi Rebecka som sjöng för och med oss, vi fick mest önska vackra sånger från boken. Det var verkligt roligt att sjunga, gör det väldigt sällan, det gör mig så glad och välmående.
Till sist hade vi en kort andakt förrän jag fick skjuss hem med en av ledarna, och var så nöjd med en fin kväll!

Ny vecka igen

Förra veckan var ganska super, även på söndag en överraskning, var igen på Pizzerian med samma vänner som på lördagen, fick en gåva; ett pussel. Enligt dem är det en bra sysselsättning att pussla lite.
Har inte ännu fått ivern att börja, för idag var det igen arbetsdag, och imorgon kväll far jag till en kväll för kvinnor i Församlingshemmet, vi skall äta och sjunga där.

Tro de eller ej

Jag fick på fredagen min Talisman "Tara", sade högtidligt mina 6 önskningar den dagen, och tänka sig, på lördagen kommer en kompis bakom min dörr, sånt händer ALDRIG!! och jag for till henne, och sen kom ännu en kompis till och vi gick alla på PIZZA, här till mitt favoritställe här bredvid jag bor. Så hokkus pokkus har redan hänt!! Nåt jag önskat gick redan i uppfyllelse!! UNDERBART!!
Resten av lördagen tittade jag på serier och en film från datorn, hade bara mysigt här hemma. Det skall jag även göra idag, söndag.

Fredagsmagi

Fredag då igen, förra veckoslutet var barnveckoslut, med lite extra firande för när 2 av barnen har födelsedag denna månad. Vi bakade muffins till kaffet på lördagen med sonen, hade även jordgubbskaka. Annars var det inget extra på veckoslutet, jag led av ont i magen på lördagen, så var inte i skick. Som tur gick det om, och arbetsveckan har igen gått med en väldans fart. Har väntat på brevet av min bloggkompis, idag fredag kom det först, min Talisman, ett litet Tarot-kort med 2 snören, med de skulle man önska sig saker i sitt liv! Har bara hört om andra som även beställt dessa, men varit väldigt intresserad en längre tid av dem, så överlycklig nu när jag hade chansen att få pröva dess kraft, i mitt liv.

Magi?

En vecka har gått igen med en rasande fart, har varit på arbetsverksamheten mina normala dagar, har fått setet klart med halsduken och mössan, börjat nu sticka på ny halsduk med mohairgarn i en extra blå-grå färg.
Denna vecka har inte varit som alla vanliga veckor, utan ett och annat händer eller har hänt. Det första är att jag och en arbetskompis planerar att åka på Dansgala till Karis, det går buss från Borgå dit, det skulle vara på Allhelgona helgen, andra grejen; en bloggare vars blogg jag dagligen läser säljer Tarot kort med en slags kraft, eller en sorts magi i, skall hjälpa oss med saker i livet, har länge önskat en sån grej, nu hade jag äntligen chans att få den, som en gåva av min snälla mamma till födelsedagen! Så den väntar jag på nästa vecka att dimper i postluckan åt mig.
Nästa härliga sak; ALLA 4 barnen kommer idag, fredag och besöker mig, vilken LYCKA, sällan de är alla här på en gång! Så har många fina saker i mitt liv nu, TACKSAM är jag och tar emot allt det fina jag kan få!!!