Pizzaaa

Har länge vilja gå och äta Pizza, lade t om ut på FB att jag vill gå och ha nån med, men ingen var intresserad, så jag frågade min syster och det blev sedan så att vi for till en Restaurang på lördag kväll. Vi delade en pizza med skinka, Aura ost och ananas, som extra kryddor ville vi ha vitlök och Oregano, SLURP!!  Gott var det. När vi ätit gick vi till en Nattklubb, det var lite extra när endel ungdomar var utklädda eftersom det var Halloween. Musiken var helt bra och vi dansade även lite, det var bara lite svårt att prata där i oljudet. Men annars helt uppfriskande att gå ut och titta på folk. Vi åkte sen hem med min systers son, han hämtade oss, i regnet, det hade regnat hela dagen och hela kvällen. Skönt att få komma hem igen, konstigt nog var jag inte trött alls. Men idag söndag har jag varit desto tröttare, har bara vilat och tittat på film.

2 månader till jul

Tänkte jag lite skräck-förtjust, när det var 24:e Oktober redan. Första snön har inte ännu kommit men har utlovats t om 15cm imorgon, då fyller även min yngsta dotter år, när hon föddes för 14 år sedan var det full snöstorm när vi åkte till BB, så det minns jag bra.
Har haft 2 arbetsdagar redan denna vecka, en ännu kvar, sedan är det IGEN veckoslut, veckorna går alltså med en sådan rasande fart. Det inkommande veckoslutet har jag inget alls planerat, så som det brukar vara när det blir veckoslut, brukar vara här hemma, ensam. Jämt är det enligt mig ju veckoslut, inget jag precis längtar efter, jag trivs mera på mitt jobb, där finns nåt vettigt att göra och där finns mänskor att prata med. Här hemma är jag bara ensam och har ingen att prata med, blir väldigt trist i längden.
 
 
Höstens vackra färger i parken här i Gammelbacka
 
 
Här går jag på måndagar när jag skall till Församlingens lunch
 

Lördagen

Oj, så jag väntade på denna kväll, middag på bästa stället med bästa vännen. Och på maten kunde jag inte bli besviken heller. Vi åt Hjort till huvudrätt, den smalt i munnen, var helt underbart. Finns inget bättre än att äta så läcker mat, längtar alltid dit pånytt...! Men efter att ha ätit en rätters middag så var min mage inte så nöjd, så vår "utekväll" blev väldigt kort, vi var på ett ställe på drinkar och sen tog jag taxi hem för min mage gjorde ont. Verkligen synd, det är väldigt sällan jag har möjlighet att gå ut såhär med väninnan min. Men väntar redan på nästa gång jag har möjlighet att njuta av denna restaurangs underbara gourmetmat.
 
 
Huvudrätten bestod av Hjort tillagad på 2 sätt, verkligen läcker, liksom såsen, lingonen gjorde även sitt i denna urläckra matportion.
 

Fredag igen

Otroligt men sant, en vecka har gått igen ett enda "huj", har jobbat flitigt mina jobbdagar och dagarna har gått på jobbet någorlunda snabbt. När fredag är här pustar jag igen ut, vill kunna njuta av att vara hemma, och bara vara. Denna vecka har jag köpt nya svarta jeans, de har gummiband i midjan så de är väldigt sköna på min runda mage. Hemskt när jag  gått opp en massa i vikt och mina byxor jag har blivit alla för små, men nu fick jag iallafall ett par som jag kan använda, men buntarna är ju långa, har bara vikt upp dem. Har även beställt från ett postorder företag jeans, blåa, anar att jag tagit för liten storlek, men skall hämta paketet från posten idag, så får vi se.
Känner mig annars ganska förhoppningsfull inför lördagen, vi har planerat skoj med väninnan, men det ser vi imorgon hur det blir till slut. Litar inte för mycket på att det alltid går som man planerat, det gör det sällan.
Idag är det Kvinnogruppen som jag brukar vara med i och prata med kvinnor med liknande problem, har igen 2 ggr varit borta från den. Men idag skall jag nog gå, passar bra att handla lite i Lidl medsamma, förrän jag får vänta på min bastutur sen kl. 17.

Vila och böcker

Bestod mitt veckoslut av som gick, höll mig inomhus och kände mig inte så glad. Men jag behöver denna tid att ta igen mig, att bara få vara i ensamheten, göra det som faller in.
Ny vecka börjar och idag fyller min lilla son redan 11 år, och halva Oktober har gått med en rasande fart. Idag skall jag gå på lunch till Församlingscentret här i närheten, och på eftermiddagen skall jag åka och prata med en kvinna om mitt liv och händelserna i det. Det gör mig gott att få prata av mig.