Juli snart slut

Känns som sommaren runnit som sand genom fingrarna, Juli håller på att ta slut. Har inte gjort så värst mycket minnesvärt denna sommar, förutom Pellinge vistelsen som var fin. Men har ett trevligt veckoslut framför mig, min äldsta dotter skall vara här med mig. Det skall bli trevligt.
Nästa vecka skall jag få äran att gå på sommarteater, skall se "Sällskapsresan", där även min bästa vän är med och spelar en roll, väldigt tacksam till den vännen som ville så gärna att jag kunde komma och titta på den.
Annars så väntar jag på kryssningen vi skall fara på med dottern, men den blir först i slutet av Augusti.

Pellinge

På veckan fick jag höra av min syster att hon ska få några vänner till deras sommarställe i Pellinge och att jag skulle få följa med. Jätteroligt!! Har varit lite i spänning dessa dagar att hurdan kommer vädret att bli. Men på fredag förmiddag blev det avfärd och en kompis till åkte med oss i bilen, det tog ca en timme att åka till Pellinge. Väl där njöt vi av kall dryck och trevliga pratstunder i solen. Lite senare drack vi sedan kaffe och jag bara njöt av det underbara stället, med sjön inpå.
Senare på kvällen kom ännu min systers man och hans kompis som är gift med kvinnan som också var med.
Vi grillade och åt ljuvlig sommarmat, skålade med skumpa och rödvin.
Senare åkte vi med båten till Benitas cafe´ett poppis ställe ca 5 min. sjövägen därifrån. Där var en massa folk och en man uppträdde med bra musik. Vi tog några drinkar där tills vi åkte tillbaka och killarna började elda bastun. Deras tältbastu, alltså super skönt bad, absolut inte torrt, efter mitt bad tog jag ett snabbt dopp i den kalla sjön, men väldigt upprfiskande ändå. Även de andra vågade sig i. Efteråt ville jag bara snabbt få värmen upp igen, och gick snabbt och la mig i deras husvagn efter doppet.
Nu lördag kom jag hem igen, men har fått färg av solen och fått njuta på ett underbart ställe, så är väldigt nöjd med dygnet jag var där.
 
 
Utsikten från deras brygga
 
 
Benitas cafe´  hade en minigolf bana
 
 
Såhär vackert var där på kvällen
 

Cykel remont

Har länge viljat få min cykel i skick, som tur öppnade jag mun och fick hjälp av 2 vänner, nu är ringarna pumparna o kättingen smörjd!! Denna vecka har jag även gått en ganska lång länk med min nya kompis, och varit på cafe´med äldsta dottern och haft mys i stan. I dag torsdag har jag ÄNTLIGEN fått håret klippt, är såå nöjd!! Nu kan semestern börja när jag är nöjd med helst EN sak!!

Överraskningar

Söndag kväll ringde överraskande en kvinna från gruppen jag börjat gå till, hon frågade om jag ville fara nånstans på kaffe, så jag for med henne o hennes man som körde bilen ner till Minigolfbanan vid ån, där njöt vi av solen och en massa Minigolfspelare med en kopp kaffe.
Sedan idag Måndag morgon ringde denna nya kompis igen och frågade om jag ville komma med på morgonlänk, vi for iväg, det blev 5km, så är jättenöjd över mig själv, att hon fick upp mig från soffan! Hoppas det blir flera länkar, det var trevligt, fastän jag var lite rädd att regnet skulle överraska oss, det har utlovats regn idag.

Söndag igen

Veckoslutet har igen gått med en väldig fart, fastän jag inget extra gjort, bara det vanliga; sett en massa filmer, sovit mycket, ätit imellan...! Har god tid att fundera på mitt liv och även på andras, hur många mänskor har så mycket program att de inte hinner vila något imellan, jag vilar igen mycket för att det är slött, får tiden att gå lite snabbare, oftast för att det är dötråkigt, och sen när det blir dötråkigt så blir jag trött av ledan. I morgon börjar då första veckan i Juli, min sista arbetsvecka. Är mest rädd för månaden eftersom min ekonomi är kass, så nåt skoj som kostar är inte ens att tänka på... :(
Känns väldigt tråkigt, att det alltid ska vara fast i pengar, att göra eller inte göra...!
Men kanske min månad ändå blir någorlunda uthärdbar.