Njuta av livet

 
 
Denna bild tog min äskling av mig idag när vi njutit vid ån
 
Annars har det denna vecka varit Vårfest på jobbet och att vara med min vän. Idag har det varit Vårmarknad i Borgå
 

Mycket har hänt

Veckoslutet gick på Pellinge familjeläger, med massor med ätande, sånger och en massa småbarn, de blev lite väl stökigt tyckte jag. Men jag njöt av att få vara tillsammans med de viktigaste och käraste jag har mina gullungar!! Så lägret betydde mycket för vår familj.
Idag är det redan onsdag och jag var första dagen på lopptorget på jobb, men jag jobbade med deras broshyrer, printade, skar dem och vek dem. Sen fick jag åka till Illby Noark på lunch eftersom de glömt att hämta mat åt mig till stan. Jag åt lunch, och fick även efterrätt, kaffe och fylld kaka, inte alls illa. Sen blev jag till kl 1 igen förd till busshållplatsen, så åkte jag hem igen.

Glada nyheter

Denna vecka har varit positiv för det mesta, jag har skrivit under arbetskontraktet för jobbet nästa vecka, har ordnat att jag och barnen kan åka på Familjeläger idag, vi skall ha ett underbart veckoslut i underbara Pellinge!
nu återstår att packa det sista i redan en kasse som är proppfull... men vad kan jag, vi är 5 st och det ska vara en massa lakan. Ser framemot veckoslutet med mina käraste.

Härliga barn

Har jag, fick jag igen en gång erfara på Morsdagen, fick frukosten färdigt dukad och serverad på morgonen, kort av alla barn även gåvor fick jag. Jag som lätt blir rörd grät när jag läste de fina verser de skrivit och korten de limmat och ritat. Sen till Morsdagskaffet hjälpte min yngsting mig att baka en bärpaj som blev helt god fastän jag var missnöjd med den. Sen var vi på promenad ut i solen och njöt av den grönskande naturen och bäcken i Gammelbacka. Fick sen senare ännu en bukett superstora Vitsippor som mina barn varit och plockat. En bättre Morsdag kunde jag ju inte få!!

Bort! alla problem!!!

Jag vill njuta av sköna Maj och nu är mina kära barn här hos mig och orkar inte tänka på problem. Idag var jag över 1 timme ut med 2 av mina kära barn, vi gick runt och var även till en lekpark, där jag satt och njöt av solen och värmen. När vi kom int tillbaka åt vi glass, så som det skall vara en sommardag. Igår överraskade mig äldsta dottern många gånger, först hämtade hon en vacker blomma, senare blev det mera överraskningar, glass och jordgubbar till kvällskaffet efter bastun, underbart!! Har så underbara barn!! Imorgon firar vi morsdag, skall bli roligt det med, och spännande att bli uppvaktad.