Otur otur

Eller ska jag säga dumhet? Igår efter jobbet efter 3 veckors väntan gick jag gladeligen till Glasögonsaffären, hade fått meddelande att mina glasögon var klara att avhämtas, min vän hade gett ett presentkort, så även jag skulle få nya glasögon eftersom jag märkt att jag ser dåligt med de jag har, hade helt klart förstått att hela presentkortet betalade dem, men nää... Efter att jag prövat dem, och hon i affären redan ställt in dem så de passade mitt ansikte, så begärde hon ännu en stor summa pengar av mig, mycket arg och besviken, kände mig lurad fick jag lämna de fina, nya glasögonen där och säga som det var, trodde de var betalda med mitt presentkort, hade inga sådana pengar så jag var väldigt arg och lessen när jag gick ut från affären den dagen!
Idag fredag har det hänt några missöden, som retat upp mig, fällde en kanna saft på golvet, några sekunder senare en massa kaffe på balkongbordet... Blir helt sur på denna fredag som tycks krångla till det för mig jämt idag.

Stress inför sommarmånaderna

Funderar och oroar mig en massa för min sommar, den årstiden jag väntat på hela året... Alla förväntningar man har när det ÄNTLIGEN blir SOMMAR. Jag vill så mycket, sitta på terasser, på stranden, drömmer om att slippa ut till skärgården, åka båt, bada, njuta... Men det känns allt så svårt att få, ensam som jag är, ensam är det svårt att uppnå alla drömmar eller kunna njuta som jag vill. Skulle gärna ta en resa till Sverige eller Tallinn med, men det blir väl även bara drömmar det. Ser ganska mörkt som det är nu på min sommar, tyvärr.

Sista veckan i April

Är snart här, idag är det fredag och ledig dag för mig. Påsken var trevlig med besök hos min kära mamma och hennes söta fina djur, god mat hade hon åt mig, och smörgåskaka till kaffet! Efter det besöket kom min väninna och söka mig från henne, vi skulle fira påsk hos henne, med god mat, bastu och ha det trevligt, trevligt hade vi, bastun var urskön, svettades ordentligt i den, så det var toppen. Vi åt också grillad kyckling och drack vin med maten, även skumvin skålade vi med under kvällen. Jag blev där kvar övernatten och hon skjussade hem mig tidigt på morgonen. Skulle till Mariagården på Påsklunch sedan, gott var det igen, som vanligt.

Lång väg att gå

Har haft flera tunga år, och försöker rensa ut sånt som bara gör mitt liv svårare, men tyvärr oftast för sent...! Har en lång väg att gå för att jag känner mig hel igen och redo för att leva sånt liv jag vill ha, och att känna lycka och var nöjd med mig själv, fastän jag har brister och har gjort en massa som jag ångrar. Men en dag i taget, så kanske jag en dag ännu kan leva på riktigt igen.

Överraskningarnas fredag

Var igår... På morgonen söndrade jag kaffepannan när jag i all hast skulle tvätta kaffepannan före morgonkaffet, lossnade en bit av den... Så den morgonen började så dåligt. Men jobbdagen var extra, vi fick Påskbrunch på jobbet och sedan slutade alla kl.12 den dagen. Efteråt gick jag till loppiset nära jobbet, min väninna skulle hämta mig därifrån, sen skulle vi gå på kaffe. Vi for till Rafaels och sen blev det ännu Blomsterhuset, och 2 affärer före jag blev hemförd. Det var skoj att träffa väninnan som jag så sällan har träffat. Idag är det Långfredag och jag ska vara hem o ta det lugnt.