Vilken måndag

Har haft 2 nätter och dagar ont i magen och vid högra revbenet, sovit dåligt och mått allmänt illa, så ringde till hvc på morgonen, bara telefonen skulle fungera skulle det vara bra, hörde inte vad de sade i andra änden, vilka knappar jag skulle trycka på eller något annat, men samtalet gick fram och de lovade ringa upp mig, tiden hörde jag inte heller, sablar med dessa nya "fina" telefoner... De räckte ju inte med dethär för efter en timme när de ringde upp mig, gick det inte att svara igen, ooh...dessa eländiga Touch screen telefoner....!!!!! Så där for min chans att få hjälp idag då... Jag tog sen bussen ner till stan och hade framför mig en härlig stund hos frisören, att bara få bli ompysslad och lagad fin... vilken underbar känsla, under tiden jag satt där ringde de pånytt från hvc, fick bara rådet att pröva ta mjölksyrebakterier...! Håret blev superfint, kändes hemskt att gå ut i snöovädret och förstöra håret med mössa, denna dag. Gick till Nissen där jag köpt mina glasögon, tänkte spänna dem lite för de hålls knappt på näsan mer, men ack, de skulle jag inte gjort för de söndrade skalmarna nu för ANDRA gången!!!!! Jag blev ganska så arg för inte klarar jag mig utan glasögon heller, skulle ju ta bussen till mamma efter dethär!! De lovade beställa nya skalmar eller helt nya bågar (vet ej vilket!) och så kommer det ett sms när de har kommit.. Fick då lov att försiktigt använda glasögonen, för utan kan jag inte vara, som tur har jag kvar de gamla som reserv ändå! Men vilken dag!! Dessutom har vädret varit allt annat än vårigt idag, med snö och blåst..huuj..!!!

Mitt liv

Har många funderingar idag, på mitt liv, hur allt igen kunnat gå så fel? Varför skall jag jämt göra så fel val? Varför jämt slå i huvudet och känna att inget lyckas för mig? Hur skall jag hitta den väg som är min väg i mitt liv? Vad vill jag ha av mitt liv? Frågor som återkommer oftare nu när jag igen gjort F E L!!! jag vet inte vartåt de nu ska gå, vad jag skall göra härnäst...! Jag vill ju också lyckas och få vara nöjd med mitt liv, visst har sådana stunder också såklart infunnit säger i små glimtar då och då, men oftare det motsatta, känslan av att inte räcka till eller duga, bara göra fel...Försökt få svar nog men har inget blivit klok på dem jag fått av andra, det blir ändå bara fel. Måste bara tro och hoppas att min lyckans dag ännu kommer när jag får känna att livet leker och att jag är tillfreds med mig själv, att jag duger som jag är, även när jag gjort fel, för det finns ju inte felfria mänskor..! Tack för att du orkade läsa...!

Vilket väder

Nu regnar det, har först bara blåst hårt och känt isande kallt, denna fredag. Har idag egentligen  varit ganska flitig, har städat lite och diskat, varit till hvc och efteråt unnade jag mig en hamburgarmåltid på Mc Donalds! Nu är jag hemma igen och väntar på att få gå och värma mig i bastun, för F R Y S E R!!! Inget annat skoj har jag att berätta om denna dag. Nu blir det då veckoslut, men har inga förväntningar att nåt skoj skulle kunna ske under det. Min käraste vän har farit på jobb igen, efter att varit 3 veckor hemma, känns tomt... ingen att umgås med nu har jag...! :(

Måste pigga upp mig

Därför var jag in idag till min älskade, världens bästa frissa och bokade tid till att FÄRGA HÅRET!!! Hade tur hon hade en tid redan på måndag åt mig, så nu skall jag åtminstone bli lite nöjdare med utseendet, har också börjat vårda min ansiktshy med medicinsalva för att få bukt med Rocacean som nu blommar ganska ordentligt i mitt ansikte...lider....!!! Annars ser inte livets händelser allt för ljusa ut för tillfället. Men idag är det torsdag så jag jobbar inte mera denna vecka, har läkare imorgon, inte med nåt så värst trevligt ärende skall jag dit heller, men jag måste ju sköta om mig. Har också andra "problem" men orkar inte ta itu med alla på engång. Ett trist och ensamt veckoslut väntar mig, kan jag bli deppigare, så säg!!

Vitt av snö men mörkt i sinnet

Det är helt vitt av snö ute, denna onsdag morgon. Men grått i mitt sinne, känner att allt jag hoppats och drömt om har farit åt fanders...kan inte berätta här vad som allt hänt, men min närmaste vän vet iallafall vad jag går igenom som bäst. Kommer det ännu nåt bra ifrån dethär så är jag Jesus... fast man alltid borde tänka att de var meningen såhär, men så vill jag ju inte tro när man är nere i det mörka igen...
Hur jag ska orka igen gå vidare är en stor fråga, men jobbet väntar snart, klockan är redan 10 och skall just söka mig ut till bussen.