Idag säger vi adjö till 2014

Och jag gör det nog med glädje måste jag säga. Välkomnar det nya året och alla nya fina händelser som kommer med det!! Vet att det kommer att bli ett mycket bättre år på många sätt för mig. Jag kommer idag att bara vara hemma och ta det riktigt lugnt liksom en vanlig kväll bara. Har ingen att umgås med denna nyårsafton. Så det blir nu såhär denna gång. GOTT NYTT ÅR 2015 åt er några få som läser troget min blogg...!!! :)

I väntan på nyåret

Har hänt en massa, fått en massa nya vänner via Facebook och hade träff med en man idag, vi var och äta till Rax sen kom vi hit på kaffe, han är helt trevlig, vi är lika gamla och skojar bra... Imorgon är det nyår och jag skall vara här hemma bara, göra inget extra alls. Var idag till stan bibban osv. Snöyra idag, hemskt väder, imoron skall de vara klart och varmare.

Där for den julen

Nu är det fredag, annandag jul, väntar på barnen igen. På julaftons dagen när barnen kom åt vi julgröt, den var t om ätbar...sedan lite senare drack vi julkaffet med nybakta jultårtor. Lagade en annan version tårtor, vek dem som änglar och fyllde 10st av dem med plommonmarmelad och apelsinfärskost, sett ett tips att det är skulle vara en god kombination...inte vet jag nu riktigt om jag gillade det så värst, dessa tårtor åker nog i roskis för vi gillade inte dem så värst. På vår julmiddag åt vi rökt fisk, skinka, sallad, lådor, ärter... hade även vin för jag fick av min syster till julklapp! Efter diskning blev det julklappsdags och alla fick några klappar på man, nästan alla var riktigt nöjda för sina julkappar, även jag för jag fick många, väntade det inte alls, faktiskt. Tacksam är jag för denna jul och nu väntar jag på det nya året som inleds om 6 dagar, säger glatt adjö till detta år som inte varit nån höjdare i glada händelser precis...